Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Autotrolej ne odgovara na e-mail

Autotrolej ne odgovara na e-mail

Datum objave: 02.03.2019. 15:16

Poštovani,
ovo možda nije za tužibabu ali kako se Autotrolej nije udostoio odgovoriti na moju "sugestiju" ili prijedlog zato vam pišem ovdje na tužibabu stoga moj prijedlog glasi:
U cilju poboljšanja usluga JGP KD Autotrolej da se u skorije vrijeme u vozila novije generacije(i u vouila koja to tehnički omogućavaju npr. MAN,MERCEDES... koji posjeduju zvučnike) implementira glasovna najava nailazećeg stajališta stoga ja sam se na svoju inicjativu ponudio Autotroleju kako bih volio "posuditi" svoj glas bez ikakve novčane naknade jer bi mi bila čast takvo što učiniti u svrhu poboljšanja usluga JGP, ali iz Autotroleja se nisu ni udostojili mi odgovoriti na moj mail jer očigledno ga nisu shvatili ozbiljnost ponude te stoga molim poštovanu gradsku upravu da mi odgovori na moje pitanje i njihovo mišljenje o ovakvoj ponudi...Srdačno,

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. Morcic14

  09.03.2019.

  Postovani,
  molim vas da mi odgovorite na gore postavljen upit u sto krecem mogucem roku jer je vec proslo 8 dana od mog upita

  Lp

 2. gradska-uprava

  12.03.2019.

  Poštovani,
  u Komunalnom društvu Autotrolej ispričavaju se što Vam pravovremeno nije odgovoreno na upit te se nadaju Vašem razumijevanju, s obzirom da svakodnevno prime uistinu puno e-mailova koji se odnose na linije i vozni red.
  Ujedno Vam zahvaljuju na prijedlogu te ističu da se za sada neće raditi na projektu zvučne najave stajališta, s obzirom da u voznom parku nema dovoljno vozila koja imaju takve mogućnosti.
  Naime, trenutačno je takav sustav instaliran na 19 autobusa na kojima su ugrađeni displeji za najavu stajališta i u kojima se nalazi baza svih stajališta. Sustav radi na način da se prilikom praćenja vozila putem GPS lokatora određuje lokacija vozila i prema popisu stajališta, odnosno prema GPS koordinatama stajališta, određuje lokacija autobusa, a na displeju se ispisuje naziv stajališta na koje autobus dolazi. Nabavkom većeg broja ovakvih vozila, krenut će se u realizaciju zvučne najave.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.