Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Vandalizam Štapovi za hodanje na ratan podlozi Vojnog

Štapovi za hodanje na ratan podlozi Vojnog

Datum objave: 05.04.2018. 18:23

Zbog čega je na Vojnom igralištu na Vojaku strogo zabranjena svaka aktivnost koja bi mogla uništiti podlogu staze (rolanje, bicikle, skate...), što nadzornik uredno provodi, a štapovi za hodanje koji daleko više štete podlozi jer su oštri i vuku se i pritišću podlogu, nisu zabranjeni i uredno se dopušta njihovo korištenje? Hvala.

Fotografije

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  21.05.2018.

  Poštovani,
  prije svega ispričavamo se što Vam sa zakašnjenjem odgovaramo na upit, ali se nadamo Vašem razumijevanju, jer je uistinu riječ o nenamjernom propustu.
  Ujedno Vam zahvaljujemo na iskazanoj brizi za očuvanjem funkcionalnosti atletske staze na Otvorenom igralištu Kampus, kojom upravlja tvrtka Rijeka sport.
  Što se tiče korištenja štapova za hodanje, za istaknuti je da su oni tvornički izvedeni na način da metalni dio završava sa šiljcima prema podlozi i kao takvi se koriste na zemljanim površinama, primjerice za planinarenje. Ipak, vrijedi naglasiti činjenicu da štapovi imaju i gumene završetke koji se koriste na urbanim površinama, poput asfalta, betona, tartana i slično.
  Voditelji objekta atletske staze na Otvorenom igralištu Kampus redovito kontrolira koriste li se štapovi na pravi način, iako do sada nije bilo potrebe za intervencijama, jer i sami korisnici znaju da za tu podlogu na štapovima moraju biti gumeni završeci. U suprotnom, voditelji objekta imaju obvezu onemogućiti uporabu neodgovarajućih štapova za hodanje.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.