Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo caffe bar

caffe bar

Datum objave: 13.08.2018. 20:39

poštovani
Caffe bar "fiume" u ulici Fiorello la guardia ili barem tako ranije zvan u stanju je adaptacije unatrag nekoliko mjeseci. Fasada kafića je izrazito degutantna s obzirom da je riječ o zgradi koja je stara 100 godina.Donji dio zgrade je tamne boje gornji žuto-sive... Ne znam tko bih to dozvolio,niti kako se takvo nešto moglo dozvoliti,s obzirom na starost same zgrade! Da ne spominjem poster s desne strane ulaza u sam kafić za koji smatram da nikako legalno nije mogao biti stavljen....
Isto tako unatoč brojnim prigovorima od strane moje obitelji na buku(izolaciju nije napravio) kafića i razne inspekcije(razina buke...),nikakve "sankcije" dotični vlasnik nije dobio....Zanima me,kome se obratiti i do kada točno zvati policiju u slučaju buke izvan radnog vremena????Isto tako me zanima da li mogu obojati svoj dio fasade npr boja fuksije ili pariško plave??
PS-molila bih vas da ne odgovorite da se obratim predstavniku stanara,jer ne znam kako osoba izgleda(toliko često je prisutna)
Lp

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  16.08.2018.

  Poštovani,
  prema informacijama Odjela gradske uprave za gospodarenje imovinom, Trgovačko društvo Caffe Cocco j.d.o.o. iz Rijeke, Osječka 74/B/1, s Gradom Rijekom sklopilo je Ugovor o zakupu za poslovni prostor u Rijeci Fiorella la Guardia 7/A, za obavljanje djelatnosti pripreme i usluživanja pića, što je registrirano kao caffe bar.
  Temeljem Vaše dojave nadležne službe Grada Rijeke obići će prostor i provjeriti Vaše navode.
  Što se pak tiče sanacije, odnosno boje fasade, u Odjelu gradske uprave za gospodarenje imovinom navode kako je određivanje načina sanacije i završne boje u nadležnosti Ministarstva kulture, Konzervatorskog odjela u Rijeci, dok je sufinanciranje radova obveza svih suvlasnika, razmjerno suvlasničkom udjelu u zgradi.
  Što se pak tiče Vaše primjedbe o buci koja dolazi iz ovog ugostiteljskog objekta, po tom pitanju slobodno se možete javiti Odjelu za gospodarenje imovinom Direkcija za upravljanje objektima poslovne i javne namjene, Rijeka Titov trg 3, IV kat ili na telefon 209-423, kako bi zakupnika upozorili na to.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.