Vi se nalazite: Moja Rijeka Vaše mišljenje Bor na Titovom trgu

Bor na Titovom trgu

Datum objave: 19.12.2011. 17:20

Poštovani,
ovu subotu prolazim Strossmajerovom ulicom i stanem na semafor pored Konta i što ugledam, ugledam jadan ofucan BOR koji stoji ispod sata na Titovom trgu gdje već godinama grad postavlja bor uoči Božica i Nove Godine.

I što vidim, gledam i ne vjerujem, brzo se parkiram na javno parkiralište na Školjiću i odem pješke do tog jadnog bora, a onda sam skužio da sam dobro vidio, a vidio sam jednu sramotu koja je postavljena na ulaz u centar grada, jednu sramotu od jadnog bora koji je sam od sebe ofucan, a "okićen" je kao da smo stvarno u totalnoj financijskoj banani, a toliko svejedno mislim da nismo.

Taj jadan bor koji nije kriv što je takav kako ga je priroda stvorila, ali je jadan onaj tko ga je tu postavio i onaj tko je na njega jedva nabacio par sjajnih srebrnih mašni i cca 20 srebrnih kugli.

Opet gledam i ne mogu da vjerujem, da je netko imao smisla za ovakvo "predivno" uređenja Božićnog drvca i postavio ga na tako lijepom dijelu grada.

Mislim se, zar oni kojima je posao da nabave i postave Božićni bor na tom mjestu, stvarno imaju imalo smisla za ljepotu, estetiku ili su cijepljeni od toga, zar Vas Riječani i Riječanke to ne vrijeđa, zar si dopuštamo između ostalog da nas vrijeđaju postavljajući takav bor, tako nešto neprimjereno ovome divnom gradu.

Ne znam, ne znam da li ovo bude pitanje nadležnima ili da ovo ostane samo moje mišljenje i mišljenje da tako možda treba biti, da se nije moglo bolje, ljepše, za tako lijepi povod kao što je predstojeći Badnjak i Božić.

Razočaran sam, tužan i spuštene glave odlazim od tog "okićenog" bora, nekako splasnuo sav taj osjećaj da dolazi Božić, zašto, zašto mi je grad uzeo, otkinuo iz srca taj lijepi osjećaj Božićnog duha.....stvarno sam tužan....jadan!

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1