Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Komunalno redarstvo Komunalni nered

Komunalni nered

Datum objave: 01.03.2019. 10:41

Poštovani, u ulici Šetalište JOakima Rakovca od broja 13 - 21 je komunalni nered od radova u ulici. Netko će se ozlijediti jer je sve porazbacano mjesecima. Molimo da hitno pošaljete komunalnog redara da utvrdi stanje

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. gradska-uprava

  04.03.2019.

  Poštovani,
  prije svega zahvaljujemo Vam na ukazivanju na ovaj problem. Neposredno nakon Vaše dojave komunalni redar obišao je ovu lokaciju i pritom utvrdio da se na adresi Šetalište Joakima Rakovca 21 otpad razne vrste nalazi na javnoj površini. Kontrolom je utvrđeno da je otpad odbačen od strane trgovačkog društva JUKIĆ-DAM d.o.o. koje na toj adresi izvodi građevinske radove na sanaciji fasade.
  Izvođaču radova je naloženo uklanjanje otpada s javne površine te da o tome povratno obavijesti Komunalno redarstvo.
  Ukoliko stranka ne postupi po nalogu redara, protiv nje će biti podnesena prekršajna prijava.
  Zahvaljujemo Vam na javljanju, strpljenju i razumijevanju.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

 2. Franco9200

  11.03.2019.

  Poštovani već sam pisao o ovome problemu i ovim putem zahvaljujem na odgovoru ali problem nije samo u neredu koji su ostavili djelatnici iz Jukić Dam-a nego se sad problem i proširio. KOji je razlog? razlog je taj što su djelatnici Jukić Dama neadekvatno ostavljali svoj otpad pa su samo stanari nastavili ostavljati i svoj otpad. I dalje je otpad prisutan razbacan pored i ispred zgrade Joakima Rakovca 21 ali je sad ostavljen i ispred zgrade Joakima Rakovca 15, Ukoliko netko pood hitno nešto ne poduzme imam osjećaj da će ljudi početi bacat svo smeće na cestu. Molimo da riješite navedeni problem čim prije. Jučer je moje dijete, izlazeći iz auta, zapelo za ormar bačen na kolnik te je pala. Sva sreća pa se nije jako ozlijedila. Koliko bi koštalo da se netko ozlijedi pa se mora nadokndatiti odšteta? Vjerojatno puno više nego da se ovo smeće pokupi.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.