Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Rasvjeta

Rasvjeta

Kategorija: Ostalo

Datum objave: 22.01.2020. 19:56

U Osječkoj ulici, kod rotora ne radi, slika 1
kod Doma zdravlja 2,
u krugu trafostanice 3,
Osječka 62, 4
preko puta Masline, 5
raskrižje Plodine 6,

Jelićeva 5 zavoj, 7
Ne radi ispod Gradske ure ne radi podna ni reflektori. 8

Ulica Riva, više od trećine ne radi, nije ni bilo smisla da slikam kada viećina ne radi.

Fotografije

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  prije 26 dana

  Poštovani,
  u Trgovačkom društvu Energo zahvaljuju Vam na prijavama kvarova na javnoj rasvjeti temeljem čega su za sve navedene lokacije odmah otvoreni nalozi za njihovo otklanjanje u najkraćem mogućem roku.
  Svakako treba napomenuti da u Osječkoj ulici, u krugu trafostanice, rasvjeta nije u sustavu javne rasvjete Grada Rijeke.
  Što se tiče rasvjete u Ulici Riva, tu je problem s napojnim kabelima iz trafostanica. S obzirom na to da su kabeli stari, događa se da uslijed padova napona dolazi do gašenja svjetiljki. Na navedenoj lokaciji postoji problem dotrajalosti instalacija koje napajaju rasvjetna tijela, kao i dotrajalosti svjetiljki na samoj Rivi, što pojačava blizina mora i time brža korozija opreme. Nadležne službe Energa će intervenirati i osposobiti što veći broj svjetiljki kako bi razina osvijetljenosti bila što bolja. U suradnji s Gradom Rijekom Energo radi na pronalasku nekog dugotrajnijeg rješenja.
  Ujedno Vas ljubazno molimo da eventualne buduće prijave kvarove na instalaciji javne rasvjete dojavite putem e-maila javna.rasvjeta@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 301 300. Također postoji i on-line obrazac za prijavu kvara na mrežnim stranicama tvrtke Energo. Prijavom na taj način značajno se skraćuje vrijeme otklanjanja kvara.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.