Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Ulične sprave za vježbanje.. (2)

Ulične sprave za vježbanje.. (2)

Datum objave: 30.01.2019. 15:12

Draga Gradska upravo!!Samo da se nadovezežem na moju tužibabu od 15.01 ove godine u kojoj sam vam skrenuo pozornost kako bi na nekim od uličnih sprava za vježbanje postavljenih u sklopu igrališta za mali nogomet i dječijeg igrališta na G.Zametu u ul.Bogomira Ćikovića MArčeva trebalo zategnuti vide jer su se izvukle iz betonskog postolja i spave sve više postaju nestabilne.
U vašem odgovoru od 29.01.naveli ste kako je je odmah obaviješten Odjel gradske uprave za komunalni sustav koji je zadužen za održavanje komunalne opreme na području grada.
Odmah potom djelatnici ovog Odjela obavili su izvid na navedenoj lokaciji te je izvođač pričvrstio sprave za betonsku podlogu.

NA žalost moram vam reći Draga Gradska upravo,odjel uprave koji zadužen za održavanje komunalne opreme VAS besramno LAŽE..Ništa oni nisu pričvrstili.A što pokazuju fotografije fotkane danas u 14.30 sati.

Fotografije

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  19.02.2019.

  Poštovani,
  u Odjelu gradske uprave za komunalni sustav navode kako su fitness sprave na igralištu u Ul.B.Č. Marčeva su za betonski temelj pričvršćene 17. siječnja ove godine, što je i provjereno, kao i da je tu obavljen izvid 31. siječnja ove godine. Pritom je također utvrđeno da su sve sprave čvrsto fiksirane za podlogu.
  Ukoliko imate primjedbe i prijedloge vezano za sve navedeno, ljubazno Vas molimo da se izravno obratite Odjelu gradske uprave za komunalni sustav kako bi dogovorili zajednički izvid, dakako uz prethodnu najavu na broj 209 236.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.