Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Nepropisno parkiranje - drugi put

Nepropisno parkiranje - drugi put

Kategorija: Ostalo

Datum objave: 07.04.2019. 19:39

Prije svega, htjela bih vam se zahvaliti što ste prošli puta promptno i učinkovito odgovorili na moju tužibabu.

Ipak, razlog na moju tužibabu se nastavio, a to je nepropisno parkiranje pred ulazom u zgradu Cavtatska 2. Vlasnici male crne Kie očito smatraju da je to sad "njihovo mjesto" pa se i dalje parkiraju na vatrogasnom prilazu, ugrožavajući sigurnost svih stanara zgrade i korisnika parkirališta pred zgradom. Štoviše, sad se parkiraju tako da im je prednji desni kotač na nogostupu (!) kao da je to bolje nego prije.... Vrhunac bezobrazluka i nebrige za sugrađane, ali dobro. Molim vas da intervenirate što prije, te i ubuduće pojačate kontrolu parkiranja na ovoj lokaciji. Parkiranje u Cavtatskoj općenito sliči na divlji zapad ali drugi vozači barem ne staju na jasno označena žutim crtama mjesta na koja je zabranjeno parkirati.

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  12.04.2019.

  Poštovana,
  temeljem Vaše tužibabe u protekla tri dana prometni redari u više su navrata obavili kontrolu parkiranja na području Cavtatske ulice, ispred kućnog broja 2.
  Prilikom obavljanja nadzora nisu zatečena nepropisno parkirana vozila na žutim oznakama kojima je obilježen vatrogasni prilaz, iako su izdane tri mjere zbog parkiranja na pješačkom prijelazu.
  Tijekom mjeseca travnja provodit će se pojačane ophodnje ove lokacije sukladno raspoloživim prostornim i vremenskim resursima.
  S poštovanjem,
  Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.