Tvrtka Music Obavještava sve kupce i cijenjenu publiku da je koncert Vlatka Stefanovskog i Taneca, koji se trebao održati 28. rujna 2022. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u Rijeci otkazan. Organizator izražava žaljenje zbog otkazivanja manifestacije te poziva sve koji su već kupili ulaznicu da se obrate na prodajno mjesto gdje će im biti izvršen povrat novca.

Vlatko Stefanovski je u svojoj gotovo pet desetljeća dugoj karijeri više puta nastupao s nacionalnim folklornim ansamblom Sjeverne Makedonije Tanec. Te suradnje uvijek ističe kao posebno značajne i inspirativne za svoju glazbu, ali i za makedonsku glazbenu kulturu u cjelini. Folklorni motivi su neizostavan i dominantan element njegove glazbe pa je ova suradnja s Tanecom, koja se dogodila u jesen 2021. godine u obliku koncertnog albuma objavljenog na DVD-u, bila logičan korak naprijed nakon njihovih dosadašnjih jednokratnih zajedničkih nastupa.

Publika njihovih koncerata jednoglasna je da su Stefanovski i Tanec konačno spojili dva makedonska brenda u jedan veliki scenski spektakl. Posebno za ovaj projekt izvođeni su antologijski plesovi Pelistersko, Kasapsko oro, Sitna lisa, Postupano, Kalajdžsko, Pajduško i nezaboravne melodije Eleno, čerko i Jano, mori, sevdalino u novim aranžmanima Damira Imerija. Ova vrhunska fuzija, koja je rezultirala jedinstvenim glazbenim nastupom, zasluženo živi svoj međunarodni koncertni život.

Ulaznice

Ulaznice po cijeni od 190 kn / €25,22 moguće je kupiti u sustavu mojekarte.hr ili na blagajni HKD-a, sat vremena prije početka koncerta.

Kada?

28.09.2022.
20:00