U okviru programa Startup inkubatora Rijeka „Startup Lite“, u ponedjeljak, 25. rujna 2023., u 18 sati u dvorani centra RiHub bit će održana besplatna radionica “Kako iskoristiti društvene mreže za promociju svog malog biznisa?”

Voditeljica radionice i predavačica je Jelena Holenko Pirc.

O radionici

Kroz osobne, praktične i teorijske primjere polaznicima radionice bit će predstavljena znanja i strategije potrebne da bi se bolje osposobili za samostalni rad u korištenju društvenih mreža, razvoju publike i dugoročnoj povezanosti s korisnicima.

Trajanje radionice: 60 minuta + 15 minuta Q&A

O predavačici

Jelena Holenko Pirc magistra je ekonomije turizma s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, licencirani je turistički vodič i vodič interpretator. Strastvena je zaljubljenica u regiju u kojoj je odrasla – Gorski kotar te se već od završenog fakulteta aktivno bavi turizmom. 2017. godine otvara kreativnu turističku agenciju ‘Lynx and Fox’, specijaliziranu za ture po Gorskom kotaru. Uz pomoć društvenih mreža, na kojima je prati više od 25.000 ljudi, i medijskih nastupa promovira i potiče razvoj tog područja te je prvi turistički vodič u Hrvatskoj nastupio kao TEDxZagreb govornik.

O programu Startu Lite

Specijalizirani program Startup Lite predstavlja ciklus radionica u kojima su zastupljene relevantne teme vezane za poduzetništvo i pokretanje poslovanja, posebice iz područja digitalnog marketinga, financija i poreza, prodaje, brendiranja, komunikacija i dr. Pokrenut je 2022. godine i do sada ga je pohađalo ukupno 454 polaznika.

Jesenji ciklus programa Startup Lite održavat će se od 14. do 25. rujna 2023. godine i posvećen je temi društvenih mreža.

Ciklus se sastoji od 5 radionica koje vode stručnjaci i suradnici, odnosno mentori Startup inkubatora Rijeka. Program je besplatan za sve polaznike, a prijava na radionice vrši se putem maila startup@rijeka.hr.

Startup Lite je program otvorenog tipa, bez posebnih preduvjeta za sudjelovanje. Najave radionica objavljivat će se na web stranici i FB stranici inkubatora.

Kada?

25.09.2023.
18:00