Zbog pandemije koronavirusa otkazana je predstava „Ljepotica i zvijer“ Hermína Motýlová i Petronela Dušová (prema motivima dramatizacije Františeka Hrubína), što se u izvedbi Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, trebala održati u sklopu 25. revije lutkarskih kazališta.

Riječki lutkari ispričavaju se publici zbog svih dosadašnjih promjena te zbog mogućih budućih promjena koje su nažalost uzrokovane višom silom, tj. pandemijom koronavirusa.

O predstavi

Romantična i tajanstvena bajka za cijelu obitelj u kojoj snaga ljubavi pobjeđuje strah i predrasude. Ova je bajka do danas doživjela puno filmskih i kazališnih uprizorenja, ali očarava zbog svoje svevremenosti i suvremenosti. Priča u sebi krije veliku metaforu života. Stvarna ljepota čovjeka nije u njegovoj vanjštini i izgledu nego je skrivena u njegovu srcu. I kako to već u bajkama biva – onaj koji je u krivu nešto nauči, a dobro dobiva zasluženu nagradu.

Autorska ekipa:

Prevoditeljica: Maja Lučić
Redateljica: Petronela Dušová
Scenograf i autor lutaka: Miroslav Duša
Asistentica scenografa: Lorna Kalazić Jelić
Kostimografkinja: Lorna Kalazić Jelić
Skladatelj: Ivica Murat
Suradnica za scenski pokret: Maja Huber
Oblikovanje rasvjete: Igor Elek
Video projekcije: Dražen Golubić
Asistentica redateljice: Aleksandra Colnarić

Izvode:

Areta Ćurkovć, Maja Lučić, Ivana Vukićević, Aleksandra Colnarić, Đorđe Dukić, Gordan Marijanović, Srđan Kovačević i Tena Milić Ljubić

Predstava je namijenjena uzrastu 6+ i traje 45 minuta.

Ulaznice

Moli se publika koja je već kupila ulaznice za predstavu „Ljepotica i zvijer“ da se za sve informacije javi na mail blagajne Kazališta blagajna.gklri@gmail.com.

Kada?

08.11.2020.
17:30