Na veliko platno Art-kina dolazi meksički dokumentarni film godine, nagrađivana Ponoćna obitelj Lukea Lorentzena. Film je snažna kritika zdravstvenog sustava u Meksiku, na trenutke nalik akcijskom filmu.

Mjesto radnje je Ciudad de México, jedna od najvećih svjetskih metropola koja za svojih devet milijuna stanovnika na raspolaganju ima svega 45 ambulantnih kola hitne pomoći. Nedostatke uništenog javnog zdravstva popunjavaju mnoge privatne obiteljske ambulantne službe, međusobno se utrkujući kako bi što brže ‘ugrabile’ unesrećene pacijente i odvezle ih u privatne klinike umjesto javnih. Ponoćna obitelj donosi nevjerojatnu priču o jednoj od njih.

Projekcije filma su 15., 16. i 21. prosinca u 19 sati te 18. prosinca u 17 sati.

Ulaznice

Rad Art-kina odvija se u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama. Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, preporučuje se pravovremena kupnja ili rezervacija ulaznica (što vrijedi i za projekcije gdje je ulaz besplatan).

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka prve projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Više potražiti na https://www.art-kino.org

Kada?

15.12.2020. – 21.12.2020.
19:00

Kalendar događanja