U petak, 17. lipnja, s početkom u 16 sati, kod Beach bara Morski prasac bit će otvorena ljetna ovogodišnje izdanje manifestacije Ljeto na Kantridi.

Ljeto na Kantridi je manifestacija koju već niz godina organizira tvrtka Novi Turizam d.o.o., u suradnji s mnogobrojnim partnerima, a koja je svojim značajem i prešla granice našeg grada.

Kako se ovogodišnje otvorenje dešava uoči prvog riječkog ljetnog karnevala i sama dešavanja na otvorenju će biti prilagođena tom događaju.

„Za naše sugrađane i goste smo pripremili koncert već legendarnog sastava Kantridersi koji će posjetitelje uvesti u maškarano „ludilo“ na Morskom prascu. Slijedi glazbeni performans „Opera Navale 2022“ proslavljenog riječkog glazbenika Zorana Majstorovića kojeg Majstorović izvodi zajednički s okupljenim brodicama koje će za tu priliku doći ispred beach bara Morski prasac. Ovom prilikom pozivamo i ostale vlasnike brodica da se pridruže ovoj prvoj pomorskoj maškaranoj zabavi te da sudjeluju kako u samom performansu tako i u ovom povijesnom događaju za riječki karneval. Ako netko nema brodicu slobodno može plivati, doći na luftmadracu, bačvi… Uglavnom svi su dobrodošli“, pozivaju organizatori.

Za kraj otvorenja manifestacije predviđen je koncert legendarnog istarskog sastava Gustafi te veliki vatromet.

Kada?

17.06.2022.
16:00