Premijera dokumentarnog filma “Malik 20 godina rada”, kojom se po prvi put obilježava okrugla godišnjica Kazališne radionice Malik Rijeka, održat će se u četvrtak, 8. travnja u 19.30 sati na YouTube kanalu “Malika”.

Režiju, snimanje intervjua pomoću Zoom platforme i montažu intervjua, fotografija, pozivnica i isječaka iz videa Malikovih predstava, potpisuju bivše dugogodišnje polaznice „Malika“ – Valentina Ban i Tajana Vučenov.

Svojim originalnim mladenačkim pristupom i svježim idejama u situaciji „novo normalnog“ kreirale su nadahnut i veoma emotivan film, rezime svega što smo činili naših prvih 20 godina rada na polju kazališne umjetnosti djece i mladih i s djecom i mladima u Rijeci.

Film traje 55 minuta. 15 minuta nakon održane premijere bit će organiziran razgovor autorica filma s publikom na Zoom platformi.

Poveznica na premijeru filma: https://youtu.be/L5DcxitOUsg

Poveznica na Zoom razgovor nakon premijere: https://us05web.zoom.us/j/85410959582?pwd=ZWVmOStFUUFZdEoyaVhXRlhiTWhaUT09

Reprize dokumentarnog filma održat će se 10. i 12. travnja s početkom u 19.30 sati na istom Youtube kanalu, uz razgovor na Zoomu poslije svake reprize. Poveznice na reprize bit će objavljene na Malikovoj web stranici, Facebook stranici i  Instagram profilu.

Pristup cjelokupnom sadržaju je besplatan.

Kada?

08.04.2021.
19:30