U četvrtak, 18. kolovoza, na Zvečka festival u Rijeci stiže omiljeni sarajevski bend Letu Štuke, predvođen jednim od najtalentiranijih pop rock autora ovih prostora Dinom Šaranom.

Letu Štuke već su eponimnim debut albumom 2005. na prepad osvojili i publiku i kritiku, koja ih je promptno svrstala među vodeća alter-pop imena regije. Idući dugosvirajući materijali – “Proteini i ugljikohidrati”, “Brojevi računa”, “Topla voda” – iznjedrili su novi niz hitova i potvrdili kultni status benda među sve širim krugom obožavatelja.

U tome je glavnu ulogu imala Šaranova jezgrovita, vrlo intimna i uvijek aktualna lirika, bolna kada njome precizno secira stanje u društvu, a nježno okrutna kad se bavi ljubavnom tematikom. Pamtljive stihove i stilsku raskoš pjesama prate energični nastupi redovito ispraćeni ovacijama.

Koncert na vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica u Ulici Franje Matkovića 1a počinje u 22 sata. Cijena ulaznice je 30 kn, a kupiti se može u Dallas Music Shopu, Pajol baru, Caffe baru Skradin, Celtic caffe Bardu i Klubu mladih Rijeka.

Kada?

18.08.2022.
22:00