Na veliko platno Art-kina u četvrtak, 28. svibnja, stiže talijanska krimi-drama Sitne ribe, čiji scenarij potpisuje otac Gomorre Roberto Saviano, stvarajući još jednu realističnu priču o napuljskoj mladeži uključenoj u rad tinejdžerskih bandi čiji život bez budućnosti trenutačno donosi brzu zaradu, zabavu i status u društvu.

Film je nagrađen Srebrnim medvjedom za najbolji scenarij na prošlogodišnjem Berlinaleu.

Kupovina ulaznica i mjere opreza

Pridržavajući se novih propisa nadležnih institucija, Art-kino spremno otvara svoja vrata, uz provođenje nužnih mjera opreza kako bi se održala sigurnost posjetitelja i zaposlenika Art-kina.

Broj sjedala u dvorani formiran je na temelju preporučenih mjera distanciranja te će na raspolaganju biti ukupno 40 sjedala, udaljenih propisanim razmakom. Preporučuje se kupovina ulaznica putem mrežne stranice ulaznice.hr dok će blagajna s radom započinjati svakodnevno sat vremena prije početka prve projekcije.

Blagajna se otvara s prvim danom rada kina, 26. svibnja, a ulaznice putem platforme ulaznice.hr dostupne su od 21. svibnja.

Posjetitelje se moli da se pridržavaju istaknutih pravila ponašanja koja uključuju: obavezno pridržavanje fizičke distance između osoba od 1,5 metara i općih higijenskih mjera (dozatori s dezinfekcijskim sredstvom dostupni su na ulazu, u toaletima i na blagajni Art-kina), obavezno korištenje sjedala koja su naznačena na ulaznicama, sprječavanje zadržavanja u prostoru kina nakon završetka projekcije te praćenje djelatnika Art-kina vezano uz redoslijed ulaska i izlaska iz dvorane.

Posjetitelje se moli da ne dolaze u Art-kino ukoliko imaju povišenu tjelesnu temperaturu (višu od 37.2 °C), ako se osjećaju bolesno ili imaju bilo koje znakove bolesti.

Više potražiti na https://www.art-kino.org

Kada?

28.05.2020.
21:30

Skip to content