Ovoga ljeta na Trsatsku gradinu dolazi opatijska klapa Baladur koja klapsku pjesmu baštini u onom najboljem obliku i zasigurno je jedno od najkvalitetnijih imena klapske scene ovog podneblja.

Članovi klape su mahom provjereni vrsni pjevači i glazbenici koji iza sebe imaju uspješne glazbene karijere, a okupili su se kako bi zajedno uživali u najdražem glazbenom izričaju. Program koji Baladur predstavlja je jedinstveno putovanje kroz najpoznatije skladbe ne samo klapske, već zabavne i pop glazbe, a svakako će iznenaditi i pokojom glazbenom poslasticom svjetski poznatih skladbi u klapskoj verziji. Tijekom nastupa, klapa će izvoditi skladbe u a capella verzijama te uz pratnju instrumenata: harmonike, kontrabasa i gitare što ispunjava nastup dodatnom snagom.

Ulaz je slobodan.

Sve informacije vezane za 17. Ljeto na Gradini dostupne su na službenoj stranici Ljeta www.trsatskagradina.com kao i na Facebook te Instagram stranici Trsatska Gradina.

Program Ljeta na Gradini financijski podržavaju Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke, Vintage bar te Zagrebačka banka.

Medijski sponzori ljeta su Novi list, portal Moja Rijeka, Radio Rijeka, Laganini FM, radio Korzo, radio Otok Krk.

Kada?

02.08.2022.
21:30