Keops, jedan od dugovječnijih riječkih metal bendova, u subotu, 11. 6. priprema svoju koncertnu promociju hvaljenog albuma “Road to Perdition”.

Simboličnog naziva “Road to Peridtion” put je ka propasti i ponovnom pronalasku koji se je odrazio na skoro svaki aspekt benda – pogotovo u samom zvuku, repertoaru i svježini nastupa, ali i inozemnim ambicijama. Njihov rad je prepoznala njemačka izdavačka kuća NoCut Entertainment koja je i objavila album, te preuzela management benda. Sudeći po prvim reakcijama i kritikama Keopsov “zaokret” prema žešćem zvuku otvara nove putove i prema novoj publici.

Arises

Arises iz Zadra

Posebni gosti promocije su prijateljski groove metal bend Arises iz Zadra. Uigrana ekipa s korijenima u bendovima Rising Dream, Porko Dio, Sikasa itd. U Rijeku dolaze s novom postavom i dalje aktualnim albumom “System”, ali i s potpuno novim pjesmama.

Satnica:

20 h vrata
21 h Arises
22 i 30 h Keops

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn dostupne su u Dallas Music shop Rijeka i preko sustava Entrio, a na dan koncerta cijena im raste na 60,00 kn.

Jedanaestu sezonu programa Distune vam predstavlja financijski su podržali Grad Rijeka – odjel za kulturu i Ministarstvo kulture.

(Foto: Distune press, promo)

Kada?

11.06.2022.
20:00