Učenici smjera Dizajner unutrašnje arhitekture Građevinske tehničke škole Rijeka sa svojim nastavnicima, tradicionalno organiziraju akciju Dizajneri časte.

Akcija se održava u povodu završetka još jedne školske godine, a poziva maturante na drugačiji, svrsishodan način zabave, umjesto “popularnog” prosipanja brašna.

Ove godine uvedena je novina te će svi posjetitelji štanda na Korzu, uz palačinke, moći odabrati proizvode Učeničke zadruge Skica.

„Akcija je humanitarnog karaktera te svake godine ostvarujemo suradnju s udrugom kojoj se donira novac prikupljen od prodaje. Ovogodišnjom akcijom željeli smo stavili u fokus važnost zaštite ranjivih skupina, žrtava obiteljskoga nasilja, kojima se bavi riječka udruga U.Z.O.R. Zahvalni smo što su se odazvali pozivu, a na našem štandu možete pronaći njihove promo materijale i tako dodatno podržati njihov rad“, navode dizajneri.

Sve koji se u četvrtak, 19. svibnja, od 10 do 17 sati, budu šetali Korzom ovi mladi humani ljudi pozivaju da zastanu na njihovom slatkom štandu jer: “Palačinka po tavi klizi, za udrugu U.Z.O.R. zagrizi! “

Kada?

19.05.2022.
10:00