Frano je mladi glazbenik, skladatelj i svjetski poznati gitarist rodom iz Rijeke, a njegov životni put i sviranje je toliko impresivno da je po njemu čak kreiran Miguel, glavni lik Oskarom nagrađenog Disney-Pixarovog crtanog filma “Coco”.

Nastupao je uz svjetska imena kao što su 2Cellos, Zucchero, John Scofield, Keifer Sutherland i dr. te gostovao na turnejama Tommy Emmanuela, Al di Meole te Woodstock legendi Canned Heat i Ten Years After. Do sada je ostvario preko 300 nastupa diljem cijelog svijeta, a objavio je i dva autorska albuma originalne glazbe, naziva It’s a Secret i Reason To Smile.

Kombinirajući svoja autorska djela i planetarno poznate evergreene u zahtjevnim aranžmanima, Frano svoj koncert pretvara u akustični spektakl u kojem impresionira i zabavlja publiku atraktivnom fingerstyle tehnikom te zanimljivm pričama o svojem životu, putovanjima, instrumentima i uzorima. Ovo je prvi Franin samostalni koncert u rodnom gradu nakon nekoliko godina te prvi koncert koji će Frano održati kao punoljetan „riječki dečko“.

Ulaznice

Ulaznice za događaje prodaju se u Vintage baru na Gradini i preko sustava mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima. Ulaznice će se moći nabaviti i na sam dan manifestacija na ulazu u Trsatsku gradinu.

Sve informacije vezane za 17. Ljeto na Gradini dostupne su na službenoj stranici Ljeta www.trsatskagradina.com kao i na Facebook te Instagram stranici Trsatska Gradina.

Program Ljeta na Gradini financijski podržavaju Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke, Vintage bar te Zagrebačka banka.

Medijski sponzori ljeta su Novi list, portal Moja Rijeka, Radio Rijeka, Laganini FM, radio Korzo, radio Otok Krk.

Kada?

28.08.2022.
21:30