Nakon odličnog (i olujnog) sessiona sa Sandokan Hifi i Chrisom Re-Ignitionom, NOVI TURIZAM d.o.o. i Ljeto na Kantridi u četvrtak, 4. kolovoza od 19 sati do 2 sata, kod beach bara Morski vuk na plaži Ploče organziraju Dreadlockse na mjesečini #2, ovog puta u kvarnerskom tonu!

Nakon tri godine vladanja eterom, Worries in the dance ekipa putuje na plažu ispod bazena na Kantridi donosi dub i reggae ritmove! Riječ je o emisiji Radija Rože posvećenoj dub i reggae glazbi te soundsystem kulturi, a fokus redovito stavlja na domaću i regionalnu scenu, njene aktere, sessione i festivale. Ekipa Worries in the dance sastoji se od tri selektora/ice a to su:

LORENS (Trouble in the dance)

Lorens je dugi niz godina bila redoviti posjetitelj plesnih podija raznih partyja, no tek je krajem 2011. godine odlučila upisati Spiritovu DJ radionicu kako bi naučila osnovne tehnike miksanja i povezala se s ekipom koja ima slične interese. Početkom 2015. god. pridružuje se kolektivu Innerspace, na inicijativu prijatelja, producenta i dj-a Samo Tako. Osim glazbom, bavi se grafičkim dizajnom i šivanjem torbica i modnih dodataka za vlastiti brend Pera Virens. Najčešće kombinira različite žanrove, s velikom sklonošću prema trakama duboke i mračne atmosfere.

EURIPID (Dub entuzijast i DIY borac)

Mali pomoćnik i selektor Worries In The Dance emisije te selektor u hakirajućem kolektivu S.o.U.N.d. (silujobilnouhonekadrhti) na Radio Roži. Kao roots provider i zaljubljenik u soundsystem kulturu uvijek je spreman finim odabirom pokazati i dokazati zašto svi obožavamo korijenje!

RAS PADSYSTEMA (Nit je Cappo, nit je Macchina al’ zato roka lude evente)

Pokretač Worries in the dance priče prati domaću i regionalnu scenu od 2009. putem Reggae Hr-a (2009-2022) i Radio Sove (2012-2015), a potpunu afirmaciju postiže kroz emisiju Worries in the dance (2019-danas), kojom se postavlja (odmah iza Reggae Hr-a) kao čvrsti support domaće scene. 2020. se ohrabruje i konačno kreće u selektorske vode te bilježi nastupe na Escape the city festivalu, Harteri, Trku u šumu, Zion Boška festivalu…

Worries in the dance provjerite na linkovima:

https://www.facebook.com/WorriesInTheDance
https://www.mixcloud.com/…/playlists/worries-in-the-dance/
https://www.radio-roza.org/serijal-worries-in-the-dance

Zapratite i beach bar Morski vuk i Ljeto na Kantridi:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100062609805665
https://www.facebook.com/Ljeto-na-Kantridi-2022-210061299615178

Kada?

04.08.2022.
19:00