U srijedu, 26. svibnja s početkom u 18.30 sati Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Rijeka otvorit će svoja vrata, prozore, balkone… i održati do sada neviđeni Dan otvorenih vrata pod nazivom „Sve boje glazbe“!

Za sve zainteresirane, kao i slučajne prolaznike, nastupit će učenici i profesori škole, otkrivajući što su sve marljivo vježbali, učili i radili u ovoj izazovnoj godini. S obzirom da nam javni nastupi uglavnom nisu bili dozvoljeni, u našoj se glazbenoj školi nakupilo toliko glazbe da mora izaći kroz sve otvore na školi; bit ćemo na prozorima, vratima, balkonima, dvorištu… Prenosit ćemo nastup putem live streama na Youtube kanalu škole, na ekranu u TIC-u na Korzu, na velikom ekranu smještenom ispred HNK Ivana pl. Zajca, ali i na samoj školi.

Osim nastupa učenika i profesora na svim instrumentima koji se uče u školi, održat će se i predstavljanje instrumenata. A na kraju svega očekuje vas i prava poslastica – nastup školskog benda!

Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Rijeka poziva vas da dođete u velikom broju u Trinajstićevu ulicu, uživo pratite nastupe njezinih učenika i podržite ih velikim pljeskom!

U slučaju kiše, „Sve boje glazbe“ održat će se u petak, 28. svibnja s početkom u 18.30 sati.

Kada?

26.05.2021.
18:30