U sklopu redovnog programa udruge Smart kvart pod nazivom ,,Pametni kvart – Kozala 2022” u subotu, 24. 9. od 10 do 12 sati bit će održana druga ovogodišnja umjetnička radionica. U goste dolazi Jadranka Lacković iz ArtMašine i ovoga puta sudionicima će pokazati kako običnu platnenu torbu pretvoriti u umjetničko djelo.

Druženje počinje u 10 sati u Parku Zvonimira Škerla (kod marketa/groblja Kozala). Radionica će biti održana kao projektna aktivnost cjelogodišnjeg kvartovskog projekta udruge SMART kvart. Projekt se realizira pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije te je sudjelovanje i radionički materijal besplatan za sve zainteresirane građane.

Radionicu vodi riječka akademska slikarica Jadranka Lacković, poznata kao OjoMagico. Radi pripreme radionice i ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem mail adrese smart.kvart@gmail.com

Radionica je besplatna a materijal osiguran, ali, kako poručuje Jadranka, uzmite sa sobom pokoji krumpir. Zašto, otkrit ćemo u subotu.

U slučaju lošeg vremena, radionica će se održati u prostoru MO Kozala (Volčićev trg 2)

Kada?

24.09.2022.
10:00