Ovaj tradicionalni i nezaobilazni riječki event, čije i 3. izdanje organizira gradska tvrtka Rijeka plus, održat će se od srijede 11.05. do nedjelje 15.05.2022. u razdoblju od 8-19 sati.

Most ispred Konta će se tako opet obogatiti ukrasnim biljem, raznovrsnim sadnicama, sukulentima, trajnicama, aromatičnim biljem, šarenim lončanicama, vrtnim priborom ali i zdravim prehrambenim proizvodima OPG-ova iz svih dijelova Lijepe naše.

Za sve one koje misle da nemaju “zeleni prst“ i da im svaka biljka uvene, ali i za sve ljubitelje vrtlarenja koje žele znati više, bit će organizirane radionice u suradnji sa stručnjacima iz KD Čistoća. Odlična je to prilika i za dobiti još koji koristan savjet od samih izlagača ali i u sklopu info punkta, gdje će se dijeliti leci sa savjetima o kompostiranju. Cijelu priču zaokružit će i živa kartolina sa sjemenom mažurane, te savjetima o njezi i njezinom uzgoju, kao i izložba fotografija cvjetnih gredica s proteklih izdanja.

Iskoristite priliku i nabavite nešto za sebe, ili pak poklonite najdražima, ukrasite domove i okućnice i spremni dočekajte najljepši dio godine.

Neka nam se vrt i terase krase!

PROGRAM:
– Srijeda 12.05., 9-11h: besplatna otvorena radionica o sadnji i izradi posuda za cvijeće, u suradnji s KD Čistoća
– Četvrtak 13.05., 9-11h: podjela sadnica u suradnji s KD Čistoća

Kada?

11.05.2022. – 15.05.2022.
08:00