Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Turnić

Dio grada: “Turnić”

Vijesti

 • FOTOGALERIJA

  Veselje i zabava u riječkim klubovima umirovljenika

  pročitaj višeNa području Rijeke djeluje 16 klubova za umirovljenike i starije osobe – 10 pri Matici umirovljenika grada Rijeke i 6 pri Domu za starije osobe Kantrida, smještenih u raznim dijelovima grada kako bi bili dostupni čim većem broju umirovljenika i starijih osoba. Klubovi imaju ukupno oko 4.500 članova, koji participiraju u različitim klupskim aktivnostima.

  04.04.2018.

 • Mjesni odbor Sveti Nikola

  Od ponedjeljka nova regulacija prometa u Ulici Giuseppea Carabina

  pročitaj višeU ponedjeljak, 26. veljače, započinju radovi na izvedbi autobusnog ugibališta u Ulici Giuseppea Carabina kod kućnog broja 12, zbog čega Gradski prometni centar moli sve sudionike u prometu da povećaju oprez u zoni gradilišta te poštuju privremenu prometnu signalizaciju.

  23.02.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Stanari Dubrovačke 1 sutra ujutro bez toplinske energije

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike toplinske energije u zgradi na adresi Dubrovačka 1 da će u utorak, 9. siječnja 2018. godine, zbog radova na termotehničkim postrojenjima, doći do privremenog prekida isporuke toplinske energije za zagrijavanje prostora i pripremu tople vode.

  08.01.2018.

 • Obavijest iz Rijeka prometa

  Zbog sanacije kolnika zatvara se Ulica Vinka Benca na Turniću

  pročitaj višeZbog radova na sanaciji kolnika, od 6. do 9. studenoga 2017. godine Ulica Vinka Benca na Turniću, između kućnog broja 8 i raskrižja s Ulicom Franje Čandeka, bit će zatvorena za promet, izvijestio je Rijeka promet. Ulicom će moći prolaziti jedino interventna vozila i vozila stanara, a ostali vozači upućuju se na alternativne prometne pravce.

  03.11.2017.

Mjesni odbori

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Turnić

  Izložba i predstava “Tri u jedan”

  pročitaj višePozivamo Vas na izložbu fotografija i predstavu „Tri u jedan“ koje će se održati u petak 10. studenoga u prostorijama MO Turnić s početkom u 18:30 sati.

  09.11.2017.

 • MO Turnić

  Održana akcija darivanja krvi u prostorijama MO Turnić

  pročitaj višeU srijedu, 30. kolovoza, u prostorijama MO Turnić održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organiziraciji Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Sv. Nikola-Turnić i Podmurvice, a u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

  08.09.2017.

 • MO Turnić

  Održana akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi u MO Turnić

  pročitaj višePovodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv hipertenzije, u srijedu 17. svibnja od 8 do 10 sati održana je akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi u prostorijama MO Turnić.

  26.05.2017.

 • MO Sveti Nikola

  Sportska natjecanja

  pročitaj višeU okviru programskih aktivnosti Vijeća MO Sveti Nikola prošla dva vikenda održana su sportska natjecanja. U subotu, 22. listopada, u neposrednoj blizini lansirne rampe u prostoru nekadašnje tvornice Torpedo održano je natjecanje u potapanju brodova.

  09.11.2016.

 • MO Turnić

  Jesenska izložba gljiva

  pročitaj višeProšlu nedjelju i ponedjeljak (23. i 24. listopada) u dvorani MO Turnić održana je izložba gljiva. Gljive su brali, identificirali i izložili članovi Udruge gljivara "Ožujka". Izložba je bila otvorena od 10 do 19 sati, a posjetitelji su mogli vidjeti ukupno 298 vrsta gljiva ubranih na području Primorsko-goranske županije.

  03.11.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Ugradnja LED markera na Novoj cesti

  pročitaj višeU tijeku su radovi ugradnje LED markera na nesemaforiziranom pješačkom prijelazu na Novoj cesti. Na taj način želi se dodatno poboljšati vidljivost pješaka na kolniku gdje se nalazi pješački prijelaz i sigurnost odvijanja pješačkog prometa.

  29.06.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Otvaramo čitateljski klub

  pročitaj višeAko volite čitati i želite razmjenjivati čitateljska iskustva i preporuke pridružite nam se u Čitateljskom klubu.

  25.05.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Predavanje o hrani i emocijama

  pročitaj višeU srijedu 18. svibnja 2016. godine u prostorijama MO Sveti Nikola održano je zanimljivo predavanje pod temom: "Hrana i emocije". Holistička liječnica dr. med. Silvija Zec Sambol objasnila je koje emocije utječu na naš odabir prehrane i zbog čega žudimo za nekom hranom.

  20.05.2016.

 • MO Turnić

  Završeni Dani MO

  pročitaj višeDani Mjesnog odbora Turnić, koji se već tradicionalno održavaju u mjesecu svibnju, pružili su nam u proteklih tjedan dana raznovrsna i zanimljiva zbivanja.

  20.05.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Prometna ogledala u Karasovoj ulici

  pročitaj višeS ciljem bolje preglednosti i sigurnosti uključivanja u promet postavljena su prometna ogledala na ulazu u Karasovu ulicu i na križanju prema Karasovoj 4 i Karasovoj 6. Prometna ogledala postavljena su od strane TD Rijeka promet d.d., a na inicijativu Vijeća MO Sveti Nikola.

  14.04.2016.

 • 1. do 22. travnja 2016.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2017. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  01.04.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Postavljena video kamera u ulici Milutina Barača

  pročitaj višeZbog potrebe sanacije divljeg deponija u Ulici Milutina Barača kraj kućnog broja 15 postavljena je video kamera nad kojom daljinski nadzor vrši dežurna služba Direkcije za komunalno redarstvo.

  29.02.2016.

 • MO Turnić

  Prikupljeno 35 doza krvi

  pročitaj višeU petak 19. veljače u prostorijama MO Turnić održana je prva ovogodišnja akcija darivanja krvi koju su organizirali Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka i Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Podmurvice - Turnić (Banderovo, Mlaka i Sveti Nikola) u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

  25.02.2016.