Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Turnić

Dio grada: “Turnić”

Vijesti

 • TD Energo

  Sutra kraći prekidi u isporuci toplinske energije dijelu zgrada na Turniću

  pročitaj višeZbog ispitivanja termotehničkih postrojenja, tijekom sutrašnjeg dana, 6. prosinca, mogući su kratkotrajni prekidi u isporuci toplinske energije u zgradama na Turniću, u ulicama Franje Čandeka, Cavtatskoj i Dubrovačkoj.

  05.12.2018.

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • Počinje mini turneja po riječkim kvartovima

  U sklopu akcije "Uključi se!" EPK-ov kombi u utorak na Turniću

  pročitaj višeKombi Rijeke 2020 - Europske prijestolnice kulture u sklopu akcije „Uključi se“ u utorak, 9. listopada, od 16 do 18 sati nalazit će se ispred trgovačkog centra Andrea u Ulici Franje Čandeka na Turniću.

  05.10.2018.

Mjesni odbori

 • MO Turnić

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Turnić

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Turnić određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • MO Sveti Nikola

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Sveti Nikola

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Sveti Nikola određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • MO Turnić

  Izložba gljiva i kreativna radionica

  pročitaj višeU sklopu programske aktivnosti Vijeća MO Turnić održane su jesenska izložba gljiva i kreativna radionica.

  18.10.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Turnić

  Izložba i predstava “Tri u jedan”

  pročitaj višePozivamo Vas na izložbu fotografija i predstavu „Tri u jedan“ koje će se održati u petak 10. studenoga u prostorijama MO Turnić s početkom u 18:30 sati.

  09.11.2017.

 • MO Turnić

  Održana akcija darivanja krvi u prostorijama MO Turnić

  pročitaj višeU srijedu, 30. kolovoza, u prostorijama MO Turnić održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organiziraciji Gradskog društva Crvenog križa Rijeka i Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Sv. Nikola-Turnić i Podmurvice, a u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

  08.09.2017.

 • MO Turnić

  Održana akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi u MO Turnić

  pročitaj višePovodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv hipertenzije, u srijedu 17. svibnja od 8 do 10 sati održana je akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi u prostorijama MO Turnić.

  26.05.2017.

 • MO Sveti Nikola

  Sportska natjecanja

  pročitaj višeU okviru programskih aktivnosti Vijeća MO Sveti Nikola prošla dva vikenda održana su sportska natjecanja. U subotu, 22. listopada, u neposrednoj blizini lansirne rampe u prostoru nekadašnje tvornice Torpedo održano je natjecanje u potapanju brodova.

  09.11.2016.

 • MO Turnić

  Jesenska izložba gljiva

  pročitaj višeProšlu nedjelju i ponedjeljak (23. i 24. listopada) u dvorani MO Turnić održana je izložba gljiva. Gljive su brali, identificirali i izložili članovi Udruge gljivara "Ožujka". Izložba je bila otvorena od 10 do 19 sati, a posjetitelji su mogli vidjeti ukupno 298 vrsta gljiva ubranih na području Primorsko-goranske županije.

  03.11.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Ugradnja LED markera na Novoj cesti

  pročitaj višeU tijeku su radovi ugradnje LED markera na nesemaforiziranom pješačkom prijelazu na Novoj cesti. Na taj način želi se dodatno poboljšati vidljivost pješaka na kolniku gdje se nalazi pješački prijelaz i sigurnost odvijanja pješačkog prometa.

  29.06.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Otvaramo čitateljski klub

  pročitaj višeAko volite čitati i želite razmjenjivati čitateljska iskustva i preporuke pridružite nam se u Čitateljskom klubu.

  25.05.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Predavanje o hrani i emocijama

  pročitaj višeU srijedu 18. svibnja 2016. godine u prostorijama MO Sveti Nikola održano je zanimljivo predavanje pod temom: "Hrana i emocije". Holistička liječnica dr. med. Silvija Zec Sambol objasnila je koje emocije utječu na naš odabir prehrane i zbog čega žudimo za nekom hranom.

  20.05.2016.

 • MO Turnić

  Završeni Dani MO

  pročitaj višeDani Mjesnog odbora Turnić, koji se već tradicionalno održavaju u mjesecu svibnju, pružili su nam u proteklih tjedan dana raznovrsna i zanimljiva zbivanja.

  20.05.2016.

 • MO Sveti Nikola

  Prometna ogledala u Karasovoj ulici

  pročitaj višeS ciljem bolje preglednosti i sigurnosti uključivanja u promet postavljena su prometna ogledala na ulazu u Karasovu ulicu i na križanju prema Karasovoj 4 i Karasovoj 6. Prometna ogledala postavljena su od strane TD Rijeka promet d.d., a na inicijativu Vijeća MO Sveti Nikola.

  14.04.2016.