Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Trsat

Dio grada: “Trsat”

Vijesti

 • Obavijest iz Energa

  U ponedjeljak bez toplinske energije dio zgrada na Trsatu

  pročitaj višeU ponedjeljak, 25. ožujka, zbog radova na termotehničkim postrojenjima, doći će do privremenog prekida u isporuci toplinske energije dijelu zgrada na Trsatu, javlja TD Energo.

  22.03.2019.

 • Advent na Gradini

  Drugo izdanje Adventa na Gradini ponovno oduševilo brojne posjetitelje!

  pročitaj višeIspisano je posljednje poglavlje ovogodišnje božićne bajke na Trsatskoj gradini, nakon čak 36 dana ispunjenih svjetlošću lampica, zanimljivim programom, mnoštvom lijepih trenutaka i jedinstvenog ugođaja na vrhu grada.

  07.01.2019.

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • V I D E O

  Na Trsatu održana tradicionalna izložba na otvorenom “Pul Kaštela”

  pročitaj više1. srpnja, na Trsatskom kaštelu, održala se 27. izložba Pul Kaštela. Izložba je počela svečanim otvorenjem u jutarnjim satima, a posjetitelji su tijekom cijelog dana mogli razgledati izložene radove velikog broja profesionalnih umjetnika i hobista. Dodjela nagrada i glazbeni program održao se u 20 sati.

  02.07.2018.

 • Komunalni radovi

  Napreduju radovi u Ulici Petra Zrinskog na Trsatu

  pročitaj višeNa Trsatu, u zoni u blizini Trsatske gradine, odviju se radovi na zamjeni kanalizacije i vodovoda. Složeni radovi uključuju zamjenu kanalizacije i vodovoda na Frankopanskom trgu i Ulici Petra Zrinskog na Trsatu, na kojima će se izvesti novi mješoviti kanalizacijski kolektori te novi vodovodni cjevovodi.

  28.05.2018.

Mjesni odbori

Zabava

 • Ljeto na Gradini

  "An evening with Eric Clapton": Riječki glazbenici priredili večer za pamćenje

  pročitaj višePosjetitelje Trsatske gradine sinoć je poznati riječki gitarist Ivan Pešut podsjetio na brojne uspješnice legendarnog Erica Claptona, a na pozornici su mu se pridružili i vrsni riječki glazbenici - Mario Šimunković (gitara), Henry Radanović (bas), Branimir Gazdik (bubanj) i Ivo Heder (udaraljke) te Olja Dešić (vokal i klavir), Damir Jurčić i Lucija Štefančić.

  29.08.2018.

 • VIDEO

  The Frajle zabavile i rasplesale rasprodanu Trsatsku gradinu!

  pročitaj višeOdlično raspoložena publika na Trsatskoj gradini jučer je uživala u veseloj atmosferi koju su priredile The Frajle - četiri dame koje svojim obradama, ali i autorskim izvedbama osvajaju publiku diljem regije. Posjetitelji su uživali u interpretaciji nekih od najpoznatijih uspješnica, ali i autorskim stvarima kao što je „Ma daj, lutko“ i „Ljubav na dar“ koje je riječka publika s Frajlama pjevala u glas.

  27.07.2018.

 • VIDEO

  Trsatski kaštel obasjalo 4000 svijeća

  pročitaj višeUnatoč prijašnjim vremenskim neprilikama, uvijek atraktivna manifestacija postavljanja i paljenja svijeća na Trsatskoj gradini održana je s velikim uspjehom.

  26.07.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Spektakl uz 4000 svijeća na Gradini

  pročitaj višeRijeka posjetitelja protekla je sinoć Trsatskim kaštelom gdje je održana manifestacija uz plamenove 4000 svijeća koji ni ovoga puta nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Unatoč kiši koja je ponovno pokušala poremetiti planove i smočila svijeće netom prije početka manifestacije, svijeće su uz uložen trud ipak upaljene, a čarolija 4000 plamenova ispunila je srednjovjekovne zidine te park ispred kaštela koji je bio obavijen velom satkanim od tisuća svijeća.

  25.07.2018.

 • Ljeto na Gradini

  Popularne The Frajle nastupaju na Trsatskoj gradini

  pročitaj višeMarija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča čine The Frajle. Tu su i dvije akustične gitare, iza njih pet studijskih albuma, a u izvedbama spoj čardaša, popa, rocka i šansone te velika količina zabave i pozitivne energije!

  24.07.2018.

 • VIDEO

  Ljeto na Gradini: Predstava muškarci.hr zabavila veliku riječku publiku

  pročitaj višeKao dio konceptualno-tematskog programa festivala Ljeta na gradini, predstava Muškarci.hr održana je s jednim glavnim ciljem – da nasmije publiku komedijskim opservacijama o muško-ženskim odnosima.

  21.07.2018.

 • Ljeto na Gradini

  Manifestacija „4000 svijeća“ održat će se u utorak, 24. srpnja!

  pročitaj višeTrsatski kaštel će na radost mnogih ipak zasjati u plamenovima 4000 svijeća, a s obzirom da je riječka kiša poremetila planove za Otvaranje Ljeta na Gradini, manifestacija će se održati u utorak, 24. srpnja.

  20.07.2018.

 • BSH Trsat Castle

  Adria Sunset Sessions – najbolji party ovog ljeta stiže na Trsatski kaštel!

  pročitaj višeNajbolji koncept sezone ove subote, 21. srpnja gostuje na Trsatskoj gradini. Okićeni nagradom Ambasador za najbolji koncept godine na zagrebačkom Medvedgradu BSH events bit će dio ovogodišnjeg Ljeta na Gradini.

  18.07.2018.

 • VIDEO

  Modna revija City 45 20 i ove godine nadopunila program Ljeta na Gradini

  pročitaj višePetu godinu za redom modna manifestacija City 45 20 na gradini okuplja poznate dizajnere i brendove iz cijele Hrvatske. Pistom su prošetale manekenke obučene u kreacije novih, a i već etablrinarih lica modne scene.

  16.07.2018.

 • Ljeto na Gradini

  U sklopu manifestacije Gradina Dance Art više od 50 izvođača posjetitelje Trsatske gradine ugostilo na "Čajanki kod Šeširdžije"

  pročitaj višeU okviru 13. Ljeta na Gradini jučer je održana tematsko - konceptualna manifestacija Gradina Dance Art koja se temelji na uprizorenju plesnih pokreta u očaravajućem ambijentu Trsatske gradine. Članice skupine Ri Dance još su jednom svojom bajkovitom izvedbom prikazale moć plesnog pokreta koji budi emocije i gledatelje vodi u čudesan svijet između stvarnosti i mašte.

  13.07.2018.