Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Sveti Kuzam

Dio grada: “Sveti Kuzam ”

Vijesti

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

Mjesni odbori

 • MO Sveti Kuzam

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Sveti Kuzam

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Sveti Kuzam određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Sveti Kuzam

  Održana akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi u MO Sv. Kuzam

  pročitaj višeVijeće Mjesnog odbora Sv. Kuzam u suradnji s Odjelom gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb i “Gradskim društvom Crvenog križa” organiziralo je besplatnu akciju mjerenja tlaka i šećera u krvi.

  06.10.2017.

 • MO Sveti Kuzam

  Boćarski turnir “Kuzminja 2017.”

  pročitaj višeNa terenu boćališta “Placa” održan je boćarski turnir u organizaciji Mjesnog odbora Sv. Kuzam i uz pomoć volontera i sponzora iz Sv. Kuzma.

  06.10.2017.

 • MO Sveti Kuzam

  Otvorenje izložbe “Kuzmarski zaron”

  pročitaj višeU sklopu proslave Dana Sv. Kuzme i Damjana 21. rujna 2017. u galeriji Hrvatskog doma Sveti Kuzam otvorena je izložba podmorske fotografije Antona Žužića pod nazivom „Kuzmarski zaron“.

  06.10.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • MO Sveti Kuzam

  Održana akcija čišćenja iza Hrvatskog doma Sv. Kuzam

  pročitaj višeU suradnji s volonterima mještanima Sv. Kuzma i caffe barom Joks dana 6. travnja 2017. provedena je akcija čišćenje kanala iza Hrvatskog doma Sv. Kuzam i prostora oko parkirališta.

  26.05.2017.

 • 4. lipnja 2016.

  Dani svetog Vida 2016 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 4. lipnja 2016. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  31.05.2016.

 • MO Sveti Kuzam

  Promijenjene dotrajale daske na tribinama sportskog igrališta Sveti Kuzam

  pročitaj višeNa inicijativu Vijeća Mjesnog odbora Sv. Kuzam Odjel gradske uprave za komunalni sustav Grada Rijeke na tribini malonogometnog igrališta Sv. Kuzam zamijenio je dotrajale letve za sjedenje koje su zajedno sa preostalim letvama prefarbane novim slojem zaštitne boje.

  27.04.2016.

 • 1. do 22. travnja 2016.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2017. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  01.04.2016.

 • MO Sveti Kuzam

  Komunjska šterna u Sv. Kuzmu u novom ruhu

  pročitaj višeNa području mjesnog odbora Sv. Kuzam nalazi se stara „komunjska šterna“, na kojoj je na zahtjev tog mjesnog odbora, Odjel za komunalni sustav Grada Rijeke naručio izvođenje radova na izradi, zamjeni dotrajalog privremenog poklopca i ugradnji replike izvornog poklopca šterne prema dostavljenoj skici.

  26.01.2016.

 • MO Sveti Kuzam

  Izašao peti broj Kuzmarskog lista

  pročitaj višeIzašao je peti broj Kuzmarskog lista, informativnog glasila Vijeća Mjesnog odbora Sveti Kuzam. Na ovaj način, Vijeće i pododbor za informiranje žele svojim sugrađanima pružiti informacije o nizu aktivnosti i događanja koja se provode realizacijom njihovog programa rada, kao i o rješavanju komunalne problematike na području Mjesnog odbora.

  23.12.2015.

 • Riječki program lokalnog partnerstva za 2016. godinu

  Natječaj - zaprimanje prijedloga projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2016. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekata za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2016. godinu. Natječaj omogućuje neposredno sudjelovanje mjesnih odbora i grupa građana na manjim zahvatima (uređenju) u komunalnoj infrastukturi (parkovi, dječja igrališta, šetnice, neuređene zelene površine, manjih divlji deponiji neopasnog komunalnog otpada i sl.), u cilju zadovoljenja dijela potreba koje građani imaju u svojoj lokalnoj zajednici.

  04.11.2015.

 • MO Sveti Kuzam

  Održana akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi u MO Sveti Kuzam

  pročitaj višeVijeće Mjesnog odbora Sveti Kuzam u suradnji s Odjelom gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb i "Gradskim društvom Crvenog križa" organizirao je za sve zainteresirane mještane besplatnu akciju mjerenja tlaka i šećera u krvi.

  17.06.2015.

 • sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - 10. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 31. svibnja završeni su 10. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. U sportskom duhu, 350 natjecatelja braneći boje svog mjesnog odbora igralo je za najdraži grad. Boćari, konopaši, igrači briškule i trešete i nogometaši dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2015.