Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Srdoči

Dio grada: “Srdoči”

Mjesni odbori

 • MO Srdoči

  Poziv na Dane MO Srdoči – Križevicu 2018.

  pročitaj višeI ove godine Vijeće Mjesnog odbora Srdoči organiziralo je manifestaciju Dan MO Srdoči već tradicionalno u vrijeme obilježavanja blagdana Sv.Križa, popularne Križevice.

  11.09.2018.

 • APOS

  Evo gdje će se na Srdočima graditi POS-ove zgrade

  pročitaj višeAgencija za društvenu poticajnu stanogradnju Grada Rijeke planira izgradnju POS-ovih stanova u naselju Srdoči, pod radnim nazivom POS Martinkovac II faza. Planirana izgradnja predviđa tri višestambene građevine, katnosti P+5.

  31.08.2018.

 • MO Srdoči

  Održana druga eko tržnica na Srdočima

  pročitaj višeU subotu 21. 7. 2018. održana je druga ekološka tržnica na Srdočima. I ovoga puta posjećenost je bila dobra čemu svjedoči i zadovoljstvo izlagača.

  27.07.2018.

 • MO Srdoči

  Krajem srpnja početak radova na cesti OU4 na području MO Srdoči

  pročitaj višeKrajem srpnja započinju radovi na izgradnji ceste OU4-a na Srdočima. Riječ je o ulici koja se priključuje na Ulicu Tina Ujevića i Ulicu Dražice. Izvođač radova je G.P.P. Mikić d.o.o., a ugovorena vrijednost iznosi 3.853.961,89 kuna s PDV-om.

  20.07.2018.

 • MO Srdoči

  Poziv na akciju darivanja krvi

  pročitaj višePozivaju se dobrovoljni darivatelji krvi, sadašnji i oni koji će to tek postati, da ukoliko su u mogućnosti pristupe akciji darivanja krvi koja se ima održati u subotu 16. lipnja 2018. godine na starom mjestu, u atriju OŠ Srdoči.

  14.06.2018.

 • MO Srdoči

  Zelena eko tržnica na Srdočima

  pročitaj višePozivamo sve zainteresirane stanovnike Srdoča i okolice da posjete, upoznaju se s ponudom i osjete blagodati zelene tržnice. Da, istina je, ekološka tržnica napokon dolazi na Srdoče.

  28.05.2018.

 • MO Srdoči

  Čišćenje dijelova područja MO Srdoči

  pročitaj višeU subotu 21. travnja 2018. godine sa početkom u 8:30 održana je tradicionalna akcija čišćenja nekih dijelova područja MO Srdoči. Akciji se odazvalo 15 volontera koji su očistili centar Srdoča po njegovim najprohodnijim pravcima.

  25.04.2018.

 • MO Srdoči

  Srdoči: Poziv na akciju čišćenja

  pročitaj višeVijeće MO Srdoči i Podobor za ekološku djelatnost pozivaju vas da se odazovete ekološkoj akciji čišćenja koja će se povodom Dana planete Zemlje održati 21. travnja 2018. godine.

  20.04.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Srdoči

  Održana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Srdočima

  pročitaj višeU subotu 17. ožujka 2018. uspješno je realizirana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka i Aktiva DDK Srdoči.

  23.03.2018.

 • MO Srdoči

  Srdočke maškare: kićenje "Maja", okrepa i tradicionalni obilazak

  pročitaj višeDanas je pusni pondeljak i u mnogim mjestima maškare, po tradiciji, odlaze u obilazak. Bilo je tako danas i na Srdočima. Okupili su se oko stare šterne u centru staroga dijela naselja i saki je neš prinesal.

  12.02.2018.

 • MO Srdoči

  Danas do 13 sati privremena izmjena trase prometovanja autobusa u centru Srdoča

  pročitaj višeZbog izvođenja građevinskih radova u centru Srdoča, u petak 9. veljače 2018. godine bit će na snazi preregulacija prometa.

  09.02.2018.

Vijesti

 • Radovi na cesti

  U petak i subotu privremena regulacija prometa kod rotora Martinkovac

  pročitaj višeU sklopu izgradnje rotora Martinkovac, u petak ujutro, 31. kolovoza, odvijat će se radovi na asfaltiranju sjevernog privoza Ulice Martinkovac na raskrižju s Ulicom Miroslava Krleža, izvijestio je Gradski prometni centar. Za vrijeme asfaltiranja, promet će se odvijati suženim kolnikom pod ručnom regulacijom prometa, a vozači se pozivaju na korištenje obilaznih pravaca.

  30.08.2018.

 • Obavijest iz Rijeka prometa

  Odgođeni radovi na izgradnji drugog kružnog toka na Srdočima

  pročitaj višeRadovi na izgradnji kružnog raskrižja na spoju ulica Mate Lovraka-Gustava Krkleca i ceste GSP D233 na Srdočima odgođeni su do daljnjega.

  21.06.2018.

 • Nova regulacija prometa

  Ulica Bačići na Srdočima postaje jednosmjerna

  pročitaj višeU četvrtak, 21. lipnja 2018. godine, u jutarnjim satima obavit će se preregulacija prometa iz dvosmjernog u jednosmjerni (smjer jug-sjever) u ulici Bačići na Srdočima, izvijestio je Gradski prometni centar Rijeka prometa.

  18.06.2018.

 • Posebna regulacija prometa

  Započinju radovi na zamjeni 850 metara vodovodnog cjevovoda na Srdočima

  pročitaj višeU ponedjeljak, 21. svibnja 2018. godine započet će radovi na zamjeni gotovo 850 metara vodovodnih cjevovoda u ulicama Miroslava Krleže, Bartola Kašića i Mate Lovraka (područje MO Srdoči). Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 6 mjeseci.

  18.05.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Veselje i zabava u riječkim klubovima umirovljenika

  pročitaj višeNa području Rijeke djeluje 16 klubova za umirovljenike i starije osobe – 10 pri Matici umirovljenika grada Rijeke i 6 pri Domu za starije osobe Kantrida, smještenih u raznim dijelovima grada kako bi bili dostupni čim većem broju umirovljenika i starijih osoba. Klubovi imaju ukupno oko 4.500 članova, koji participiraju u različitim klupskim aktivnostima.

  04.04.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Loše vrijeme odgodilo završetak radova na zemljištu oko toplane Srdoči

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike toplinske energije na području naselja Srdoči da se završni radovi na sanaciji zemljišta oko toplane, nakon zamjene toplovoda, produžuju zbog loših vremenskih uvjeta. Završni radovi uključuju uređenje okoliša i manje građevinske radove, a očekivani datum njihova završetka je 26. siječnja 2018. godine.

  09.01.2018.