Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Srdoči

Dio grada: “Srdoči”

Mjesni odbori

Vijesti

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • Radovi na cesti

  Od 8. do 10. studenoga asfaltirat će se kružno raskrižje Martinkovac

  pročitaj višeOd četvrtka do subote, od 8. do 10. studenoga, izvodit će se radovi na asfaltiranju kružnog raskrižja Martinkovac na Srdočima, izvijestio je Gradski prometni centar.

  07.11.2018.

 • Obavijest iz VIK-a

  Povremena isključenja vode u ulicama Ante Modrušana, Miroslava Krleže i Zanonovoj

  pročitaj višeU srijedu, 7. studenoga, od 8.30 do 15 sati, povremeno će bez vode biti stanari u ulicama Ante Modrušana 1 i 3 te Miroslava Krleže 3, 5, 7 i 14, a od 9 do 11 sati i stanari u Zanonovoj ulici, javlja KD Vodovod i kanalizacija.

  06.11.2018.

 • Zajednica tehničke kulture Rijeka

  Nizom radionica za školarce Tehnički centar mladih slavi 10 godina rada

  pročitaj višeManifestacijom „Tehnika na drugi način“, Tehnički centar mladih pri Zajednici tehničke kulture Rijeka slavi 10 godina rada. Raznovrsnim programom radionica koji će se održati 18. listopada u OŠ Srdoči nastoji se zainteresirati mlade za neku od brojnih aktivnosti tehničke kulture te ih potaknuti da se uključe u rad Tehničkog centra.

  15.10.2018.

Y

 • FOTOGALERIJA

  Tehnika na drugi način u OŠ Srdoči: 10 godina rada Tehničkog centra mladih

  pročitaj višeManifestacijom „Tehnika na drugi način“, održanom u OŠ Srdoči, Tehnički centar mladih obilježio je deset godina rada. Program koji je uključivao raznovrsne radionice osmišljen je kako bi se zainteresiralo mlade za neku od brojnih aktivnosti tehničke kulture te ih potaknulo na uključivanje u rad Tehničkog centra, koji djeluje pri Zajednici tehničke kulture Rijeka. Bila je to prilika da posjetitelji vide tehniku na nešto drugačiji način: kroz praktični rad i interaktivnost.

  18.10.2018.

Privreda

 • FOTOGALERIJA: Riječki vinari i vinogradari

  Vino koje dozrijeva na Srdočima

  pročitaj višeDa pitate Riječane znaju li za Belu nedeju, teško biste našli nekog koji ne zna za ovu feštu od mladoga vina u susjednom Kastvu. No, da ih pitate postoje li u njihovom gradu ljudi koji se bave vinarstvom i vinogradarstvom, možda bi se spomenuli samo ugostitelja koji svoju hranu pažljivo sljubljuju s vrhunskom kapljicom. Rijetko tko bi mogao reći da na rubu grada, na granici s onim Kastvom s početka priče, djeluje Udruga vinara, vinogradara i voćara iz Srdoča. Početkom godine obilježila je petu godinu rada, a okuplja 70-ak članova s područja Srdoča, Rijeke i okolice.

  02.10.2018.