Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Škurinje

Dio grada: “Škurinje”

Kultura

Vijesti

 • Online prijave!

  Radionica "Oklupimo Škurinje": Sudjelujte u kolektivnoj izradi klupica za osvajanje naselja!

  pročitaj višeU subotu, 23. veljače, od 15 sati na zajedničkom platou i oko garaža u zgradi na adresi Save Jugo Bujkove 44 (ispod MO Škurinje) održat će se susret „Oklupimo Škurinje“, kolektivna radionica izrade i uređenja jednostavnih klupica prikladnih za uređivanje i zauzimanje prostora ispred zgrade, portuna, balkona, na autima zatrpanim pločnicima i slično.

  18.02.2019.

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • MO Škurinje

  Portunsko hakiranje kvarta Škurinje: Razgovori o "pametnim" rješenjima u naseljima

  pročitaj višeU četvrtak, 22.11. u 18 sati u Stanu (prostorije Mjesnog odbora Škurinje/Save Jugo Bujkova 44) bit će održan susret Hakiranje kvarta 1.0 iz ciklusa programa Portun kojim Udruga za urbanu regeneraciju "Kuraž" tematizira pitanje rada, kreativnih industrija i tehnologije u gradskim naseljima poput Škurinja.

  20.11.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • Obavijest potrošačima

  Škurinje i Kozala u ponedjeljak povremeno bez tople vode

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike potrošne tople vode na području naselja Škurinje i Kozala da će u ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine, zbog ispitivanja instalacija toplana, doći do povremenih prekida u isporuci vode.

  07.09.2018.

 • FOTOGALERIJA: Iz betona rođeni

  Kako je rođeno naselje Škurinje: O povijesti 'tvorničkih stanova' izložbom i okruglim stolom

  pročitaj višeBogata riječka povijest iz svog fokusa često izbaci zanimanje za onu običniju, svakodnevniju, možda naizgled dosadniju povijest koja se bavi temama kao što je izgradnja cijelog jednog dijela grada, no upravo su se ovime pozabavili stanovnici Škurinja proteklog petka, gdje su se mogli kritički osvrnuti na život u gradskim naseljima s ciljem poticanja pozitivnih promjena „odozdo“.

  27.08.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Nastavljaju se radovi na obnovi toplovoda na Škurinju

  pročitaj višeTD Energo od srijede, 25. travnja 2018. godine, nastavlja radove na zamjeni toplovoda na distribucijskom sustavu toplane Škurinje. Radovi se izvode u nekoliko faza, a njima će biti obuhvaćeni objekti u sljedećim ulicama: Rastočine, Lukačićeve stube, Tizianova, Ulica I. maja i Jelićeva ulica.

  24.04.2018.

Mjesni odbori

 • MO Škurinje

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Škurinje

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Škurinje određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Škurinje

  Poziv na ekološku akciju čišćenja šetnice ispod ulice Škurinjskih žrtava

  pročitaj višeU subotu, 21. listopada 2017. godine, održat će se ekološka akcija čišćenja šetnice ispod ulice Škurinjskih žrtava, a prema programu rada Vijeća MO Škurinje.

  20.10.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

 • 12. sportske igre mjesnih odbora

  Za najdražu Rijeku - 12. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 5. lipnja završeni su 12. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, brišluli i trešeti te nogometu odmjerilo 350 natjecatelja.

  06.06.2016.

 • 4. lipnja 2016.

  Dani svetog Vida 2016 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 4. lipnja 2016. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  31.05.2016.

 • Prijave od 16. do 27. svibnja 2016.

  Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2016.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2016. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor". Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 16. do 27. svibnja 2016., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  16.05.2016.

 • 1. do 22. travnja 2016.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2017. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  01.04.2016.