Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Podvežica

Dio grada: “Podvežica”

Mjesni odbori

 • MO Podvežica

  Dan žena na Podvežici

  pročitaj višeUz nastup učenika OŠ Vežica, Čakavske scene s Podvežice i Damira Badurine 7. ožujka obilježen je Dan žena na Podvežici.

  12.03.2019.

 • MO Podvežica

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Podvežica

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Podvežica određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • MO Podvežica

  Predavanje o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju

  pročitaj višeU sklopu obilježavanja Dana starijih osoba, 3. listopada održat će se predavanje o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju. Predavanje će se održati u srijedu 3. listopada 2018. godine u 17 sati, u prostorijama MO Podvežica, Kvaternikova 58a.

  24.09.2018.

 • MO Podvežica

  Postavljena autobusna čekaonica ispred OŠ Vežica

  pročitaj višeTijekom srpnja u gradu Rijeci postavljeno je pet autobusnih čekaonica. Među njima, je i čekaonica na Podvežici, ispred OŠ Vežica – pravac grad (Kvaternikova ulica br. 49).

  05.09.2018.

 • MO Podvežica

  Podvežički pijat za kraj

  pročitaj višeNakon što smo u ponedjeljak, 4. lipnja odigrali turnir u briškuli i trešeti, dobili pobjednike, te odslušali predavanje o tome kao spriječiti, odnosno liječiti osteoporozu, te izmjerili tlak i šećer, u srijedu 6.lipnja, u četvrtak, 7. lipnja, Dane MO Podvežica završili smo s gastro feštom. Do noćnih sati svirao je gosp. Damir Badurina.

  14.06.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Podvežica

  Komunalni radovi na Podvežici

  pročitaj višeOd 21. veljače do 31. ožujka 2018. na području MO Podvežica izvodit će se radovi sanacije trupa dijela kolnika te komunalni radovi priključenja novoizgrađenih objekata na elektrodistribucijsku, odnosno vodovodnu mrežu te sanacija kanalizacijske mreže.

  08.03.2018.

 • MO Podvežica

  Zaklopili smo maškaranu slikovnicu

  pročitaj višeKako sve ne stane u jednu pjesmu, odnosno na jednu stranicu, priču smo rastegnuli i na treću, odnosno zadnju stranicu. Završili smo i ovu slikovnicu, s boom vrućim balonima, otplesali kaubojac, šećerni i pepeljuga ples, varali i gurali se za fotelju i naravno završili i dovršili s tortom.

  13.02.2018.

 • MO Podvežica

  Adventsko druženje na Podvežici

  pročitaj višeU petak, 15. prosinca oprostili smo se s programskom godinom Vijeća uz kulturno zabavni program i nastup Čakavske scene s Podvežice te prigodni domjenak.

  18.12.2017.

 • MO Podvežica

  Prednovogodišnje druženje

  pročitaj višeDragi sugrađani, sutra u petak, 15. prosinca 2017. godine, s početkom u 17 sati, u prostorijama MO Podvežica, Kvaternikova 58a, Vijeće MO Podvežica, organizira prednovogodišnje druženje uz nastup dramske sekcije Čakavske scene z Podvežice i uz prigodni domjenak.

  14.12.2017.

 • MO Podvežica

  Sveti Nikola stiže na Podvežicu

  pročitaj višeU srijedu, 6. prosinca 2017. (kada i treba, jer to je njegov dan) stiže Sveti Nikola na Podvežicu.

  29.11.2017.

 • MO Podvežica

  Obavijest o provođenju deratizacije i dezinsekcije na području Mjesnog odbora Podvežica

  pročitaj više“Dezinsekcija” d.o.o. Rijeka, kao ovlaštena tvrtka za provođenje preventivne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, provodit će mjere sustavne preventivne deratizacije i dezinsekcije na području Mjesnog odbora Podvežica od danas, 19. do 24. listopada 2017.

  20.10.2017.

Vijesti

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

Zabava

 • VIDEO

  Riječka zvečka se nastavlja: The Siids i Nola nastupili na Donjoj Vežici

  pročitaj višeČetvrto izdanje Riječke zvečke, kvartovskog festivala na Donjoj Vežici, nastavlja svoj program koncertom riječke grupe The Siids te pulskim bendom Nola. Vežica je ponovno zaživjela uz nastup ex-Morso dua Stanislava Grdakovića i Darka Terlevića koji su, uz stariji materijal, odsvirali i nekoliko pjesama s novog albuma za koji predviđaju da će izdati na jesen. Nola, grupa koja u 2018. slavi 25 godina od osnutka, izvela je presjek svoje već impozantne diskografije.

  11.08.2018.

 • VIDEO

  Let 3 odličnim koncertom otvorio još jednu Riječku zvečku

  pročitaj višeČetvrtu sezonu kvartovske manifestacije Vežičke ljetne noći: Riječka zvečka otvorio je koncert grupe Let 3. Još jedan odličan nastup rock benda koji je postao i svojevrsni simbol Rijeke u park na Podvežici u četvrtak, 2. kolovoza, privukao je, posve očekivano, i veliki broj posjetitelja. Nastup je otvoren pjesmom „Prdni majko“, a uslijedile su poznate „Kurcem u čelo“, „Riječke pičke“, „Droga“ i niz drugih koje je publika svih generacija oduševljeno pjevala s 'letovcima'.

  04.08.2018.

 • Vežičke ljetne noći

  Let 3 večeras otvara Riječku zvečku vol. 4

  pročitaj višeKoncertom riječke grupe Let 3 večeras započinje četvrto izdanje svima omiljene kvartovske manifestacije Vežičke ljetne noći – Riječka zvečka. Kao i ranijih godina, pored crkve u parku na Donjoj Vežici, svaki četvrtak tijekom kolovoza publici će se predstaviti poznata glazbena imena.

  02.08.2018.