Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Podmurvice

Dio grada: “Podmurvice”

Mjesni odbori

 • MO Podmurvice

  Svečano otvorena izložba slika „Izvor života“ i promocija zbirke poezije „Čežnja“

  pročitaj višeU srijedu, 27. ožujka u sklopu obilježavanja Dana MO održala se izložba slika naše sugrađanke Snježane Segnan pod nazivom „Izvor života“. Postav izložbe potpisuje sama autorica, a posvećena je sinu Dinu.

  02.04.2019.

 • MO Podmurvice

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Podmurvice

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Podmurvice određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • MO Podmurvice

  Provedena ekološka akcija

  pročitaj višeNa inicijativu Vijeća MO Podmurvice, u subotu, 19. svibnja održana je ekološka akcija prilikom koje su očišćene dvije zelene površine. Jedna u Cavtatskoj ulici između kbr. 1 i 3, a druga u Dubrovačkoj ulici istočno od kbr. 1 na gornjem parkiralištu.

  28.05.2018.

 • MO Podmurvice

  Poziv na ekološku akciju

  pročitaj višePozivaju se mještani da se uključe u akciju čišćenja i uređenja svog okoliša koja će se održati u subotu 19. svibnja s početkom u 9 sati, a okupljanje je u Cavtatskoj ulici kod kbr. 2 b (žuta zgrada Mebla).

  16.05.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Podmurvice

  Poziv na šetnju gradom – prošećimo Ulicom Dolac

  pročitaj višeProgramskom aktivnošću iz područja kulture Vijeće MO Podmurvice organizira edukativne šetnje gradom „Đir po gradu – upoznajmo svoj grad“ uz stručno vodstvo.

  14.12.2017.

 • MO Podmurvice

  Posjetili smo Katedralu sv. Vida, tunel i Casu Venezianu

  pročitaj višeU subotu, 18. studenoga u sklopu programskih aktivnosti iz područja kulture Vijeća mjesnog odbora Podmurvice održana je vođena šetnja Rijekom koja je obuhvatila posjetu Katedrali sv. Vida, riječkog podzemlja nekadašnjeg vojnog tunela i Casu Venezianu.

  22.11.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

 • MO Podmurvice i MO Banderovo

  Vijeće MO Podmurvice i MO Banderovo odali počast vukovarskim herojima

  pročitaj višeU Vukovarskoj ulici pokraj Murala posvećenog gradu heroju okupili su se vijećnici mjesnih odbora Podmurvice i Banderovu te nekolicina sugrađana kako bi odali počast Vukovaru, Vukovarcima i svim stradalnicima Domovinskog rata.

  29.11.2016.

 • MO Podmurvice

  Poziv na otvorenje prve samostalne izložbe slika Snježane Segnan

  pročitaj višeSrdačno Vas pozivamo na svečano otvorenje prve samostalne izložbe slika i heklanog nakita pod nazivom „Pogled“ Drugačiji svijet, autorice Snježane Segnan, koja će se održati u prostorijama Mjesnog odbora Podmurvice, Dubrovačka 2 (sala za sastanke), u petak, 14. listopada 2016. s početkom u 18.00 sati.

  12.10.2016.

 • MO Podmurvice

  Čitateljski klub MO Podmurvice organizirao mjesto za BookCrossing

  pročitaj višeČitateljski klub Mjesnog odbora Podmurvice organizirao je mjesto gdje se odvija BookCrossing. Ako se pitate što je to BookCrossing, najjednostavnije je reći da je to način kojim se širi i popularizira kultura čitanja.

  20.06.2016.

 • 12. sportske igre mjesnih odbora

  Za najdražu Rijeku - 12. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 5. lipnja završeni su 12. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, brišluli i trešeti te nogometu odmjerilo 350 natjecatelja.

  06.06.2016.

 • 4. lipnja 2016.

  Dani svetog Vida 2016 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 4. lipnja 2016. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  31.05.2016.

Vijesti

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • Obavijest iz Energa

  U Ulici Rikarda Benčića 20. rujna radovi na zamjeni toplovoda

  pročitaj višeU četvrtak, 20. rujna, obavljat će se prekop Ulice Rikarda Benčića na Podmurvicama radi zamjene toplovoda, izvijestio je Energo. Tijekom radova moguće je otežano prometovanje navedenom ulicom uz ručnu regulaciju prometa.

  19.09.2018.