Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Pehlin

Dio grada: “Pehlin”

Mjesni odbori

 • MO Pehlin

  Održana ekološka akcija čišćenja

  pročitaj višeVijeće MO Pehlin održalo je u subotu, 30. ožujka ekološku akciju čišćenja. Akcija se već tradicionalno održava početkom proljeća dok vegetacija još miruje.

  05.04.2019.

 • MO Pehlin

  U nedjelju 28. Maškarani Pehin

  pročitaj višeU nedjelju, 24. veljače, u 11 sati, po dvadeset i osmi puta kreće povorka Maškarani Pehin.

  21.02.2019.

 • MO Pehlin

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Pehlin

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Pehlin određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • MO Pehlin

  Poziv na obilježavanje Dana MO Pehlin

  pročitaj višeMjesni odbor Pehlin obilježava svoj dan u četvrtak, 4. listopada, na dan zaštitnika Pehlina, Sv. Franje. Vijeće MO Pehlin pripremilo je i ove godine raznolik program koji možete pogledati u nastavku.

  24.09.2018.

 • MO Pehlin

  Održana akcija darivanja krvi

  pročitaj višeU utorak, 17. travnja održana je druga ovogodišnja akcija darivanja krvi na Pehlinu.

  20.04.2018.

 • MO Pehlin

  Najava akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Domu kulture Pehlin

  pročitaj višeAktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Pehlin poziva na dobrovoljno darivanje krvi koje će se održati u utorak, 17. travnja 2018. godine u Domu kulture Pehlin, Minakovo 30, od 14 do 18 sati.

  13.04.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Pehlin

  Počeo pust na Pehlinu

  pročitaj višeIspred Doma kulture Pehlin jučer u 18 sati podignuta je maškarana zastava i obješen pust Mate čime je započelo peto godišnje doba na Pehlinu.

  18.01.2018.

 • MO Pehlin

  Antonja na Pehlinu

  pročitaj višeNa Antonju, u srijedu, 17. siječnja 2018. godine u Domu kulture Pehlin, Minakovo 30, tradicionalno će se održati akcija darivanja krvi. Akciju organizira Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Pehlin, u vremenu od 09 – 13 sati.

  17.01.2018.

 • MO Pehlin

  Uspješno održana ekološka akcija u Ulici Mihovilići i na bari Mistraž

  pročitaj višeVijeće MO Pehlin održalo je u subotu, 9. prosinca ekološku akciju na zelenoj površini u Ulici Mihovilići, te na Mistražu. Akcija je organizirana s ciljem da se očisti zelena površina na kojoj su se prema projektu Riječkog lokalnog partnerstva postavile fitnes sprave i da se put prema Mistraž bari počisti od suhog granja i drveća.

  14.12.2017.

 • MO Pehlin

  Dan MO Pehlin

  pročitaj višeMjesni odbor Pehlin obilježava svoj dan 4. listopada, na dan zaštitnika Pehlina, Sv. Franje. Vijeće MO Pehlin i ove godine pripremilo je bogat program obilježevanja koji možete pogledati u nastavku.

  03.10.2017.

 • Vrijednost izvedenih radova je 55 tisuća kuna

  Uređena dječja igrališta na Podvežici, Pehlinu te u Marčeljevoj Dragi

  pročitaj višeTijekom srpnja izvedeni su građevinski radovi na dječjim igralištima za igru s loptom na Podvežici i Pehlinu te u Marčeljevoj Dragi. Radi se o dječjim igralištima koje se nalaze na adresi Tihovac 16 (Podvežica), Baretićevo (Pehlin) i Ede Jardasa 32 (Marčeljeva Draga).

  08.09.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

Vijesti

 • Maškarani Pehlin

  Radi maškarane povorke u nedjelju zabrana prometa na dionici Turkovo - Pehlin

  pročitaj višeZbog prolaska maškarane povorke Maškarani Pehlin, u nedjelju, 24. veljače od 10 do 14 sati bit će zabranjeno prometovanje na dionici ceste Turkovo – Pehlin (od kbr. 40 u Ulici Turkovo do kbr. 4 u Ulici Pehlin), izvijestio je Gradski prometni centar. Također, promet će u navedenom razdoblju biti zabranjen i u ulicama Mihovilići i Baretićevo.

  22.02.2019.

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.