Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Pećine

Dio grada: “Pećine”

Vijesti

 • Upozorenje građanima!

  Zabranjeno korištenje plaže Sablićevo zbog opasnosti od odrona

  pročitaj višeGrad Rijeka moli građane da ne koriste zatvorenu plažu Sablićevo, zbog opasnosti od odrona. Radi toga je na zaključanim vratima ulaza na plažu i istaknuta oznaka „zabrana prolaza“.

  19.04.2019.

 • VIDEO

  Svečano otvorene Stube Malika Tintilinića na Pećinama

  pročitaj višeOsnovna škola Pećine, zahvaljujući inicijativi svojih učenika i programskom pravcu Dječja kuća Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, dobila je bajkovito oslikane Stube Malika Tintilinića. Stube su jučer i svečano otvorene prigodnim programom posvećenim radu slavne hrvatske književnice Ivane Brlić Mažuranić.

  15.02.2019.

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

Mjesni odbori

 • MO Pećine

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Pećine

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Pećine određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • MO Pećine

  Sanacija plaža ispod hotela Park

  pročitaj višeSa približavanjem sezone kupanja nedavno je započelo uređenje plaža Korlevićevo, Vitezićevo, Švalbovo i Villa Olga, kod nekih građana poznato i kao plaža 2.

  15.05.2018.

 • MO Pećine

  Završeni Dani MO Pećine

  pročitaj višeU ponedjeljak, 7. svibja 2018. završilo je obilježavanje Dana Mjesnog odbora Pećine. Tom prigodom organiziran je obilazak Ville Ružić i kulturno-zabavni program.

  15.05.2018.

 • MO Pećine

  Obilježena 73. obljetnica oslobođenja Sušaka

  pročitaj višePovodom 73. obljetnice oslobođenja Sušaka danas su položeni vijenci na spomen obilježja Nike Katunara, trinaestorice strijeljanih i palim borcima-učenicima Osnovne škole Pećine.

  25.04.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Pećine

  Završeni maškarani dani na Pećinama

  pročitaj višeNa Pusni utorak završeni su mašakrani dani na Pećinama. Maškarana povorka učenika i nastavnika Osnovne škole Pećine, imenom Ivanini Domaći, uz pratnju djelatnika Policijske uprave Primorsko-goranske županije, prošla je pećinskim ulicama i došla na završnu zabavu u Mjesni odbor Pećine.

  21.02.2018.

 • MO Pećine

  Druženje s kućnim ljubimcima na Pećinama

  pročitaj višePovodom obilježavanja Dana zaštite životinja Vijeće MO Pećine organizira druženje s kućnim ljubimcima u subotu, 21. listopada 2017. s početkom u 11 sati kod sjedišta Mjesnog odbora (Janka Polić Kamova 73 A).

  19.10.2017.

 • MO Pećine

  Stanovnici Pećina mjerili tlak i šećer u krvi

  pročitaj višeU organizaciji MO Pećine, a uz suradnju sa Gradskom organizacijom Crvenog križa Rijeka, stanovnici Pećina imali su u utorak, 3. listopada 2017. prigodu provjeriti tlak i šećer u krvi.

  06.10.2017.

 • MO Pećine

  Mjerenje tlaka i šećera u krvi u MO Pećine

  pročitaj višeVijeće MO Pećine poziva građane na mjerenje tlaka i šećera u krvi. Zdravstvena akcija održat će se u utorak, 3. listopada 2017. od 10 do 11 sati u sjedištu MO Pećine (Janka Polić Kamova 73A).

  27.09.2017.

 • MO Pećine

  Postavljeni prometni stupići na Plumbumu

  pročitaj višeTD Rijeka promet d.d. postavilo je ovog ljeta prometne stupiće kod nekadašnje autobusne čekaonice linije 10.

  08.09.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

Kultura

 • Izložba u zagrebačkoj galeriji

  Riječka plaža u objektivu sarajevskog umjetnika Ivana Hrkaša

  pročitaj višeU zagrebačkoj Galeriji Miroslav Kraljević u petak, 7. rujna, otvara se izložba sarajevskog fotografa Ivana Hrkaša “Trojka” proizašla iz autorovog istraživačkog projekta u sklopu kojeg se bavi impresijama i narativnim okvirima poznate riječke plaže na Pećinama – Trojke (nekadašnja Dvojka).

  06.09.2018.