Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Kozala

Dio grada: “Kozala”

Mjesni odbori

Vijesti

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Sutra mogući prekidi u isporuci toplinske energije u zgradama na Kozali

  pročitaj višeU srijedu, 31. listopada 2018. godine, tijekom dana, u zgradama priključenima na toplanu Kozala mogući su povremeni prekidi u isporuci toplinske energije za zagrijavanje vode zbog radova na termotehničkim postrojenjima.

  30.10.2018.

 • Obavijest iz Energa

  OŠ Kozala i zgrade u Ulici Ante Kovačića u srijedu bez tople vode

  pročitaj višeU srijedu, 24. listopada, Osnovnoj školi "Kozala" i zgradama u Ulici Ante Kovačića 20, 22 i 24 isporuka toplinske energije za zagrijavanje vode bit će u prekidu zbog radova na prespajanju novog toplovoda, izvijestio je Energo.

  23.10.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Sutra privremeni prekid isporuke tople vode na Kozali

  pročitaj višeU utorak, 16. listopada, zbog prespajanja toplovoda, doći će do prekida u isporuci toplinske energije za zagrijavanje vode za objekte na adresi Vjenceslava Novaka, kbr. 11 i 14, javlja Energo.

  15.10.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Lajavci dobili novi park, uređeno i Groblje kućnih ljubimaca

  pročitaj višeNa području Lukovića Grad Rijeka uredio je postojeće Groblje kućnih ljubimaca u okviru kojeg je uređen i novi park za pse. Groblje i park danas su obišli gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, njegov zamjenik Marko Filipović, predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat te pročelnica Odjela za komunalni sustav Irena Miličević sa suradnicima.

  18.09.2018.

 • Obavijest iz Energa

  U ponedjeljak započinje druga faza radova na zamjeni toplovoda na Kozali

  pročitaj višeU sklopu projekta cjelokupne obnove sustava distribucije toplinske energije u gradu Rijeci, u ponedjeljak, 10. rujna, započinju radovi druge faze zamjene toplovoda na distribucijskom sustavu toplane Kozala, izvijestio je TD Energo. Radovi će obuhvatiti Osnovnu školu Kozala i zgrade u Ulici Ante Kovačića, kbr. 20, 22 i 24, a očekuje se da će trajati tri mjeseca.

  07.09.2018.

 • Obavijest potrošačima

  Škurinje i Kozala u ponedjeljak povremeno bez tople vode

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike potrošne tople vode na području naselja Škurinje i Kozala da će u ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine, zbog ispitivanja instalacija toplana, doći do povremenih prekida u isporuci vode.

  07.09.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Na Kozali 5. rujna počinju radovi na zamjeni toplovoda

  pročitaj višeU sklopu projekta cjelokupne obnove sustava distribucije toplinske energije u gradu Rijeci, u srijedu, 5. rujna 2018. godine, započinju radovi na zamjeni toplovoda na distribucijskom sustavu toplane Kozala.

  28.08.2018.