Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Kantrida

Dio grada: “Kantrida”

Sport

 • Iz kluba je poslano službeno priopćenje

  Kinezi grade novu Kantridu, Mišković za HRT: Sve ćete znati sutra!

  pročitaj više"Gradi se nova Kantrida!", vijest je koja je odjeknula jučer i odmah zagolicala maštu, ne samo Rijeke, već i Hrvatske. Zasad se vrlo malo toga zna. Grad nije izašao s nikakvim službenim informacijama, a klub se oglasio priopćenjem.

  11.04.2019.

 • Rijeka - Maribor 4:0

  Rijeka pobijedila Maribor na Kantridi

  pročitaj višeNogometaši Rijeke pobijedili su Maribor 4:0 u pripremnoj utakmici odigranoj na stadionu Kantrida. Nakon više od tri godine i posljednjeg ogleda protiv Slaven Belupa, bijeli su se vratili po povijesne stijene nadigravši slovenskog prvoligaša u sjajnoj atmosferi.

  10.09.2018.

 • Stadion Kantrida, subota u 20 sati

  Rijeka – Maribor: Veselimo se utakmici na Kantridi

  pročitaj višeNogometaši Rijeke i Maribora u subotu će (Stadion Kantrida, 20 sati) odigrati prijateljsku utakmicu. Utakmica će se odigrati pod stijenama Kantride, na stadionu na kojem se pisala riječka nogometna povijest. Kantrida je za ovu priliku rasprodana.

  07.09.2018.

Mjesni odbori

 • MO Kantrida

  Poziv na besplatnu kreativnu radionicu oslikavanja tekstila

  pročitaj višeVijeće MO Kantrida organizira besplatnu kreativnu radionicu oslikavanja tekstila raznim tehnikama uz stručno vodstvo u srijedu, 27. ožujka 2019. godine od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora, Lovranska 10.

  12.03.2019.

 • MO Kantrida

  Doček Djeda Mraza

  pročitaj višeU utorak 11. prosinca u 17 sati Domu kulture “Mirko Čurbeg” održat će se svečani doček Djeda Mraza za djecu područja MO Kantrida.

  30.11.2018.

 • MO Kantrida

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Kantrida

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Kantrida određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • MO Kantrida

  Upoznajmo svoj grad – prošećimo Kantridom

  pročitaj višeProgramskom aktivnošću iz područja kulture Vijeće MO Banderovo organizira edukativne šetnje gradom – upoznajmo svoj grad „Volim Rijeku“ uz stručno vodstvo i u suradnji s prof. Theodorom de Canziani, povjesničarom umjetnosti.

  16.05.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Kantrida

  Poziv na kreativnu radionicu kreARTfilc

  pročitaj višeVijeće MO Kantrida organizira besplatnu kreativnu radionicu na kojoj će se izrađivati torbice za mobitele, etui za naočale, privjesci i označivači za knjige od filca.

  25.01.2018.

 • MO Kantrida

  Poziv na radionicu pletenja košara

  pročitaj višeVijeće MO Kantrida organizira besplatnu kreativnu radionicu pletenja košara od papira. Radionica će se održati u srijedu, 31. siječnja od 15 do 17 sati u prostorijama Mjesnog odbora na adresi Lovranska 10.

  25.01.2018.

 • MO Kantrida

  Radovi na asfaltiranju Bujske ulice

  pročitaj višeObavještavaju se građani s područja MO Kantrida da će 27. listopada 2017. godine (petak) započeti radovi na asfaltiranju dijela Bujske ulice, od kućnog broja 2 u Pulskoj ulici prema spoju sa Liburnijskom.

  27.10.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • MO Kantrida

  Ex tempore Kantrida 2017.

  pročitaj višeProglašenje pobjednika i podjela nagrada održat će se u utorak 30. svibnja 2017.g. u 19 sati u atriju Hrvatskog kulturnog doma.

  26.05.2017.

Vijesti

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: U ekološkoj akciji očišćena slikovita lučica na Kantridi

  pročitaj višeU sklopu Riječkog zelenog svibnja u subotu, 19. svibnja održana je akcija čišćenja u lučici Kantrida. Ekološku akciju je organiziralo Sportsko-ribolovno društvo „Kantrida“, a tridesetak članova društva, od najmlađih do najstarijih, čistilo je obalu i priobalje. Radi se o već tradicionalnoj akciji članova društva koje se već šest desetljeća brine o ovoj pitoresknoj riječkoj lučici.

  21.05.2018.

Kultura