Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Centar

Dio grada: “Centar”

Mjesni odbori

 • MO Luka

  Dani MO Luka – zdravstvena akcija

  pročitaj višeU sklopu Dana MO Luka organizirana je akcija mjerenja tlaka i razine šećera za građanstvo. Mjerenje se obavilo pred ulazom u zgradu Verdieva 11, gdje se nalaze prostorije MO Luka.

  04.06.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Luka

  Održan koncert Mirjane Bobuš u Circolu

  pročitaj višeU posljednjoj godini mandata, Vijeće MO Luka odlučilo je suradnicima, prijateljima i sugrađanima, uoči ovogodišnjih blagdana pokloniti koncert Mirjane Bobuš.

  19.12.2017.

 • MO Luka

  Djed Mraz darivao najmlađe u MO Luka

  pročitaj višeVijeće MO Luka je i ove godine, za djecu predškolskog uzrasta sa svoga područja, organiziralo doček Djeda Mraza. Dočekali smo ga u nedjelju 17. prosinca u prostorijama mjesnog odbora.

  19.12.2017.

 • MO Centar-Sušak

  Djed Božićnjak stigao u MO Centar-Sušak

  pročitaj višeU utorak 12. prosinca u popodnevnim satima, Djed Božićnjak je stigao u Mjesni odbor Centar-Sušak i razveselio naše najmlađe građane.

  14.12.2017.

 • MO Luka

  Obavijest o deratizaciji na području MO Luka

  pročitaj višePrema obavijesti Dezinsekcije d.d., u razdoblju od 11. do 14. rujna odvijat će se temeljita dezinsekcija i deratizacija na području MO Luka. Građani će biti obaviješteni pismenim obavijestima na oglasnim pločama i putem Radio Rijeke.

  08.09.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • MO Luka

  Postava tri nova poluukopana spremnika na lokaciji preko puta adrese Riva boduli 1

  pročitaj višeProšloga tjedna, na području MO Luka u Rijeci, na lokaciji preko puta adrese Riva boduli 1, na pješakom hodniku, započeli su radovi na postavi 4 poluukopana spremnika različitih dimenzija i kapaciteta.

  26.05.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

 • MO Luka

  Mali komunalni zahvati u kvartu

  pročitaj višePočetkom ove godine obavljeni su radovi na području mjesnog odbora financirani iz sredstava za male komunalne zahvate mjesnih odbora.

  28.03.2017.

 • MO Luka

  Sanacija dijela kolnika Zagrebačke ulice

  pročitaj višeJučer popodne započeli su radovi na sanaciji dijela kolnika Zagrebačke ulice od kućnog broja 16A do spoja s Ulicom Riva Boduli. Radovi se izvode temeljem prijedloga Vijeća MO Luka, u sklopu malih komunalnih zahvata (prioriteta) za 2015. godinu. Realizacija je prenesena u 2016., a izvođenje je u nadležnosti Rijeka prometa d.d.

  22.07.2016.

 • 12. sportske igre mjesnih odbora

  Za najdražu Rijeku - 12. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 5. lipnja završeni su 12. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, brišluli i trešeti te nogometu odmjerilo 350 natjecatelja.

  06.06.2016.

 • MO Luka

  Dani MO Luka – održana zdravstvena akcija

  pročitaj višeU suradnji sa Gradskim društvom crvenog križa Rijeka održana je zdravstvena akcija mjerenja tlaka i razine šećera u krvi za građanstvo. Akcija je trajala od 10 do 12 sati, a organizirana je u sklopu obilježavanja Dana MO Luka. Mjerenju je pristupilo 34 građana.

  02.06.2016.

 • MO Luka

  6. Kup Delte

  pročitaj višeU petak, 3. lipnja 2016. s početkom u 17 sati započinje malonogometni turnir "6. KUP Delte" na otvorenom igralištu na Delti. Turnir organiziraju MO Centar – Sušak, MO Luka i MO Školjić, uz potporu Direkcije za mjesnu samoupravu. Uz sportske susrete mjesnih odbora koji se 4.lipnja odvijaju na terenima SD Zamet (boće, briškula i trešeta, potezanje konopa), ovom malonogometnom priredbom obilježit će se Dan Svetog Vida, zaštitnika grada.

  02.06.2016.

Vijesti

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Na Korzu obilježen Svjetski dan zdravlja

  pročitaj višeUz prezentaciju različitih vrsta rekreacije za sve generacije na Korzu je obilježen Svjetski dan zdravlja. U središnjem dijelu programa obilježavanja Svjetskog dana zdravlja na Korzu više od sto vježbača Joge u svakodnevnom životu vježbalo je uz posebnog gosta, osnivača sustava Joga u svakodnevnom životu Vishwagurujija Paramhansa Sri Swamija Maheshwaranandu.

  07.04.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Veselje i zabava u riječkim klubovima umirovljenika

  pročitaj višeNa području Rijeke djeluje 16 klubova za umirovljenike i starije osobe – 10 pri Matici umirovljenika grada Rijeke i 6 pri Domu za starije osobe Kantrida, smještenih u raznim dijelovima grada kako bi bili dostupni čim većem broju umirovljenika i starijih osoba. Klubovi imaju ukupno oko 4.500 članova, koji participiraju u različitim klupskim aktivnostima.

  04.04.2018.

 • Bolji uvjeti za prodavače i kupce

  Započelo postavljanje nove opreme na riječku tržnicu

  pročitaj višeZamjenom starih kiosaka novim metalnima, započela je zamjena opreme na centralnoj riječkoj tržnici. Novu opremu nabavlja i postavlja Rijeka plus, tvrtka u stopostotnom vlasništvu Grada Rijeke, koja od sredine srpnja upravlja riječkim tržnicama. Investiranjem u novu opremu i uređaje, žele se stvorit bolji uvjeti za prodavače i kupce.

  19.01.2018.

 • RIJEKA

  Dan policije na Korzu

  pročitaj višeU petak, 29. rujna, na Dan policije i blagdan sv. Mihovila, njenoga zaštitnika, policija je na riječkome Korzu predstavila građanima dio svoje opreme i tehnike. Građani su imali priliku družeći se s policijom upoznati se s njihovim svakodnevnim poslovima i aktivnostima, a pridružili su im se i učenici nižih razreda Osnovnih škola Nikole Tesle, „Centar“, „Dolac“ i „Brajda“, koji su na Korzo stigli u pratnji svojih učitelja. Bila je to prilika za razgledanje službenih policijskih vozila, tzv. presretača, kombi vozila za obavljanje očevida u prometu, policijskog motocikla i „marice“.

  02.10.2017.