Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Brajda

Dio grada: “Brajda”

Vijesti

 • Izbori za članove vijeća mjesnih odbora održani su 2. prosinca

  Rezultati izbora za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavilo je rezultate izbora za članove vijeća mjesnih odbora.

  03.12.2018.

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • Obavijest iz VIK-a

  Povremena isključenja vode u ulicama Ante Modrušana, Miroslava Krleže i Zanonovoj

  pročitaj višeU srijedu, 7. studenoga, od 8.30 do 15 sati, povremeno će bez vode biti stanari u ulicama Ante Modrušana 1 i 3 te Miroslava Krleže 3, 5, 7 i 14, a od 9 do 11 sati i stanari u Zanonovoj ulici, javlja KD Vodovod i kanalizacija.

  06.11.2018.

 • S gradonačelnikovog kolegija

  Od nedjelje buvljak rabljene robe na tržnici Brajda

  pročitaj višeU organizaciji TD Rijeka plus od nedjelje, 30. rujna, na tržnici Brajda održavat će se organizirano izlaganje i prodaja rabljenih stvari, popularno zvani buvljak. Radno vrijeme buvljaka bit će od 7 do 14 sati. Prodaja rabljene robe bit će organizirana na prostoru sjeverno i istočno od paviljona, gdje će biti postavljena 33 drvena štanda, a dnevni zakup će se plaćati simboličnih 10 kuna.

  25.09.2018.

Mjesni odbori

 • Mjesni odbor Brajda-Dolac

  Prijavite dijete za doček Djeda Božićnjaka!

  pročitaj višeVijeće Mjesnog odbora Brajda-Dolac i ove godine organizira doček Djeda Božićnjaka za djecu predškolskog uzrasta sa svoga područja.

  20.11.2018.

 • MO Brajda-Dolac

  Rješenje o određivanju biračkih mjesta za provedbu izbora za članove vijeća mjesnog odbora Brajda – Dolac

  pročitaj višeZa područje mjesnog odbora Brajda – Dolac određuju se slijedeća biračka mjesta:

  19.11.2018.

 • Izbori za Vijeća mjesnih odbora – 2.12.2018.

  Objavljene liste kandidata za članove vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višeIzborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke utvrdilo je pravovaljanost dostavljenih kandidacijskih lista te ih objavljuje.

  19.11.2018.

 • 4. i 5. listopada

  Dvodnevni program obilježavanja Dana Mjesnog odbora Brajda-Dolac 2018.

  pročitaj višePovodom Dana Mjesnog odbora Brajda-Dolac, Vijeće Mjesnog odbora u četvrtak i petak, 4. i 5. listopada, organizira program kulturnog, sportskog, edukativnog i zdravstvenog karaktera, te poziva građane na druženje.

  03.10.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Brajda-Dolac

  Prijava djece za doček Djeda Božićnjaka

  pročitaj višeVijeće Mjesnog odbora Brajda-Dolac i ove godine organizira Doček Djeda Božićnjaka za djecu predškolskog uzrasta sa svoga područja.

  22.11.2017.

 • MO Brajda Dolac

  Privremeno premještanje autobusnog stajališta „Pomerio park“

  pročitaj višeRadi izvođenja građevinskih radova na Parku Pomerio, od utorka, 17. listopada godine pa do završetka građevinskih radova, privremeno se premješta autobusno stajalište „Pomerio park“ za Liniju 3 u pravcu zapada.

  19.10.2017.

 • MO Brajda Dolac

  Dani Mjesnog odbora Brajda-Dolac

  pročitaj višePovodom Dana Mjesnog odbora Brajda-Dolac, Vijeće Mjesnog odbora organizira akcije kulturnog, sportskog, edukativnog i zdravstvenog karaktera. Pozivamo građane MO Brajda-Dolac i građane drugih Mjesnih odbora na ugodno druženje.

  27.09.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

 • 12. sportske igre mjesnih odbora

  Za najdražu Rijeku - 12. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 5. lipnja završeni su 12. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, brišluli i trešeti te nogometu odmjerilo 350 natjecatelja.

  06.06.2016.

 • 4. lipnja 2016.

  Dani svetog Vida 2016 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 4. lipnja 2016. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  31.05.2016.

 • Prijave od 16. do 27. svibnja 2016.

  Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2016.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2016. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor". Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 16. do 27. svibnja 2016., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  16.05.2016.

Zabava

 • VIDEO

  Novi park Pomerio po mjeri svih generacija

  pročitaj višeU sklopu Riječkog zelenog tjedna u četvrtak, 24. svibnja, za građane je organiziran obilazak novog parka Pomerio uz stručno vodstvo – projektanta parka Vladija Barića i inženjerke agronomije iz Grada Rijeke Ivane Parac. Park je zamišljen kao javna površina koja omogućava ugodan boravak svima, bez obzira na dob ili interese. Omeđen je ulicama Pomerio, Ivana Rendića i Ive Marinkovića te se prostire na pet tisuća kvadratnih metara.

  25.05.2018.