Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Zamet

Dio grada: “Zamet”

Mjesni odbori

 • MO Zamet

  Proljetna sadnja ispred Centra Zamet

  pročitaj višeU srijedu 24. travnja radnici RJ Održavanja zelenih površina, KD "Čistoće" započeli su saditi maćuhice, ružmarin i lavandu ispred sportskog Centra Zamet. Na taj način dopunit će se zelene površine. Svi prolaznici kao i posjetitelji Centra i ostalih sadržaja moći će uživati u ljepoti zelenila.

  29.04.2013.

 • Volim Hrvatsku - volim Rijeku

  Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2013.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2013. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor". Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 22. travnja do 10. svibnja 2013. godine, odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV. Akcija "Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" dio je projekta "Volim Hrvatsku - volim Rijeku".

  23.04.2013.

 • Mjesni odbori

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2014. godinu

  pročitaj višePozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građana da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture radi izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2014. godinu. Prijedlozi će se primati u sjedištima mjesnih odbora, od 2. do 20. travnja 2013.

  02.04.2013.

 • MO Zamet

  Mjerenje krvnog tlaka i razine šećera u krvi

  pročitaj višeJučer su građani Zameta u jutarnjim satima imali mogućnost izmjeriti krvni tlak i razinu šećera u krvi. Ovo je prva ovogodišnja kacija koju je organizirao Pododbor za zdravstvo Vijeća MO Zamet, a odazvalo se 27 građana.

  22.02.2013.

 • MO Zamet

  Izgradnja novog dječjeg igrališta

  pročitaj višeZapočela je izgradnja i opremanje dječjeg igrališta na raskršću Ulica Vladivoja i Milivoja Lenca i Primorske. Dječje igralište je namijenjeno djeci mlađeg uzrasta prvenstveno predškolskog uzrasta.

  24.01.2013.

 • MO Zamet

  Obavijest o radovima na raskršću Ulica Vladivoja i Milivoja Lenca i Nove ceste

  pročitaj više14. siječnja 2013. godine započinju radovi na građenju kružnog toka ulica Vladivoja i Milivoja Lenca - Nova cesta. Radovi će trajati do konca veljače pa se zbog toga uvodi privremena regulacija prometa.

  12.01.2013.

 • MO Zamet

  Raspored postave kontejnera za glomazni otpad za 2013. godinu

  pročitaj višePrema godišnjem programu održavanja ćistoće na području MO Zamet, u 2013. godini kontejneri za odvoz glomaznog otpada (baje) bit će postavljeni na lokacijama koje možete vidjeti u prilogu.

  10.01.2013.

 • MO Zamet

  Djeca vrtića Zamet u Mjesnom odboru

  pročitaj višeDjeca sportskog vrtića Zamet jučer su posjetila Mjesni odbor. Razlog posjeta bio je upoznavanje djece sa sadržajima koji se nalaze u sklopu Centra Zamet. Nakon obilsska uz pomoć teta okitili su bor na ulazu u Sportski Centar Zamet.

  20.12.2012.

 • MO Zamet

  Izvori vode i voda za piće

  pročitaj višeJučer je u MO Zamet odžano predavanje o izvorima vode i voda za piće koje je održao Gordan Kauzlarić, mr.sc. iz Zavoda za Javno zdravstvo Primorsko-goranske županije. Ovo predavanje je dio programa "Ususret blagdanima" Vijeća MO Zamet, čiji je član i predavač.

  13.12.2012.

 • MO Zamet

  Na Zametu prikupljeno 43 doze krvi

  pročitaj višeGradsko društvo Crvenog križa Rijeka u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka i Aktivom darovatelja krvi Zamet, organiziralo je danas treću ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

  28.11.2012.

 • MO Zamet

  Predavanje u GK Rijeka Ogranak Zamet

  pročitaj višeU Ogranku Zamet, Gradske knjižnice Rijeka u četvrtak 8. studenog 2012. s početkom u 18 sati održati će se predstavljanje čudesa tablet računala i čitača elektroničkih knjiga.

  07.11.2012.

 • MO Zamet

  Proširenje javne rasvjete

  pročitaj višeDanas su radnici KD "Energo" postavili novu rasvjetu uz pješačku stazu, sjeverno iza Centra Zamet u Ulici Bože Vidasa. Postavljena su četiri stupa s rasvjetom.

  31.10.2012.

 • RPLP 2013.

  Natječaj - zaprimanje prijedloga projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2013.

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekta za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2013. godinu namijenjen vijećima mjesnih odbora na području grada Rijeke, udrugama i grupama građana zainteresiranim za neposredno sudjelovanje u uređenju manjih, neuređenih javnih površina ili njihovih dijelova.

  22.10.2012.

 • MO Zamet

  Radovi po prioritetima u 2012.

  pročitaj višeNa području Zameta izvodeni su ili se izvode radovi po prioritetima komunalnih zahvata MO i to kao preneseni radovi iz 2011. godine i radovi za 2012. godinu.

  04.10.2012.

 • Mjesni odbori

  Prihvaćeno Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2011. godinu

  pročitaj višeNa 30. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke jednoglasno je prihvaćeno Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2011. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  13.07.2012.

 • MO Zamet

  Započeli su dani MO Zamet

  pročitaj višeI ove godine vijeće Mjesnog odbora Zamet prigodnim programima obilježava Dane MO. Planom aktivnosti predviđena su sportska natjecanja, predavanje, izložbe, radionice za predškolsku i šklsku djecu, akcija odabira najljepše okućnice, balkona i prozora i drugi sadržaji.

  06.06.2012.

 • Dani svetog Vida

  Održane 7. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj više7. sportske igre mjesnih odbora Grada Rijeke održane su ove subote, 2. lipnja, usprkos kišnom jutru i oblačnom nebu nad Kvarnerom. Ovim igrama mjesni odbori zajedničkim druženjem i sportskim aktivnostima obilježavaju Dane svetog Vida. Na terenima Športskog društva Zamet, 250 natjecatelja, Riječana i Riječanki iz 28 mjesnih odbora boćalo je, busalo i strišalo i potezalo konop.

  05.06.2012.

 • 7. Dani svetog Vida

  Dani svetog Vida 2012 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 2. lipnja 2012. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se sedmi Dani svetog Vida - sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke. Predstavnici 28 mjesnih odbora takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Početak natjecanja u 11.00 sati.

  30.05.2012.