Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Zamet

Dio grada: “Zamet”

Mjesni odbori

 • MO Zamet

  Karate na Trgu riječkih olimpijaca i kreativana radionica

  pročitaj višeJučer je povodom Dana MO Zamet na Trgu riječkih olimpijaca Centra Zamet održana demonstracija karate vještina, a u prostorijma MO održana je kreaativna radionica za djecu.

  11.06.2014.

 • 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja uspješno su završeni 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Čak 250 natjecatelja, braneći boje svog mjesnog odbora u sportskom je duhu igralo za najdraži grad. Boćari, konopaši i igrači briškule i trešete dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2014.

 • Zamet

  Dani svetog Vida 2014 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja 2014. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Sporstki duh i dobra zabava, ovih igara, uvod su u bogat program obilježavanja dana zaštitnika našeg grada Svetog Vida koji predstoji u prvoj polovici lipnja.

  28.05.2014.

 • MO Zamet

  Obavijest o novoj regulaciji prometa dijelom Ulice Berte Jardas

  pročitaj višeOd četvrtka započinju radovi na novoj regulaciji prometa u dijelu Ulice Berte Jardas na način da će ona postati jednosmjerna u smjeru sjever – jug, tj. iz smjera Ulice braće Mohorić prema Zametskoj ulici.

  05.03.2014.

 • MO Zamet

  Radovi po prioritetima

  pročitaj višeNa području Zameta nastavilo se s radovima koji su planirani iz sredstava za prioritete Mjesnih odbora. Neki od radova su izvedeni kao preneseni radovi po prioritetima iz protekle godine.

  06.02.2014.

 • MO Zamet

  Na Zametu prikupljeno 60 doza krvi

  pročitaj više20. siječnja je u MO Zamet, provedena prva ovogodišnja akcija dobrovolkjnog darivanja krvi. Ovoj humanoj i plemenitoj akciji odazvalo se 68, a krv je dalo 60 darovatelja. Iliji Ikiću danas je bilo 50 darovanje. Bravo! Hvala darovateljima!

  24.01.2014.

 • MO Zamet

  Ususret blagdanima - najava

  pročitaj višeU prosincu, mjesecu veselja i darivanja MO Zamet daruje svoje sugrađane različitim sadržajima, od kreativnijh radionica za djecu, predavanja, predstave za najmlađe i predstave za one "nešto starije" (mame, tate, bake, djedove,.....), priredba u OŠ Zamet i Božićni koncert u Crkvi Srca Isusova na Zametu.

  06.12.2013.

 • MO Zamet

  Radovi po prioritetima u studenom i prosincu

  pročitaj višeNa području MO Zamet izvode se radovi na komunalnoj infrastrukturi po prioritetima Vijeća za 2013. godinu. Radovi su započeli u studenom i to sanirane su stepenice koje vode prema ambulanti u odvojku ceste Bože Vidasa.

  03.12.2013.

 • MO Zamet

  Održane kreativne radionice

  pročitaj višeU MO Zamet održana je druga kreativna radinica u ovom mjesecu, koja je namjenjena djeci predškolskog uzrasta. Radionice se održavaju na temelju programskih aktivnosti Vijeća MO.

  29.11.2013.

 • MO Zamet

  Izložba crteža Kartolina iz Rijeke

  pročitaj višeU prostorijama MO Zamet, u petak je otvorena prva samostalna izložba crteža autora Miroslava Knapića. S prigodnim riječima obratio se predsjednik Vijeća MO Zamet, Vojmir Turak. O autoru i izložbi govorio je nejgov prijatelj Nikola Nenadić, akademski kipar. Dijana Ćiković s kćerkom Veronikom izvedbom skladbi na harfi upotpunile su ugođaj.

  20.11.2013.

 • MO Zamet

  Radovi u rujnu

  pročitaj višeU rujnu su započeli radovi na uređenju područja Zamet. Uredila se zapuštenja zelena površina u Ulici Braće Cetina zapadno od kbr 17 prema podvožnjaku RIO. Površina je očišćena od kupiništa, grmlja i odbačenog građevinskog materijala te raznog drugog smeća.

  13.09.2013.

 • 34 vijeća mjesnih odbora

  Zbirno Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. godinu

  pročitaj višeNa 3. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  26.07.2013.

 • Korzo

  Upoznaj svoj mjesni odbor

  pročitaj višeDirekcija za mjesnu samoupravu Grada Rijeke tri naredna dana (11.,12. i 13. lipnja) svojim će sugrađanima pokušati predstaviti ulogu mjesnih odbora, pojasniti što su vijeća mjesnih odbora, koje su njihove programske aktivnosti i sadržaji. Na Korzu, kraj zgrade Radio Rijeke postavljen je štand na kojem će se od 10 do 14 sati, promotivnim materijalima, prikazom prezentacija i kratkom anketom sugrađane upoznati s mjesnim odborima, čuti njihovo mišljenje, prijedloge ili kritike.

  11.06.2013.

 • Natjecalo se 26 mjesnih odbora

  Održani sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  pročitaj višeNa terenima Športskog društva Zamet i ove godine održalo sem natjecanje Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Ntjecali su se predstavnici 26 mjesnih odbora, a takmičili su se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  04.06.2013.

 • 250 natjecatelja raspoređeno u ekipe 26 mjesnih odbora Grada Rijeke

  Dani svetog Vida 2013 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 1. lipnja 2013. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se osmi Dani svetog Vida - sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke. Predstavnici 26 mjesnih odbora, Grada Rijeke i veterani Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Početak natjecanja je u 9.00 sati.

  31.05.2013.

 • Suzbijanje komaraca

  Sudjelujmo zajedno u suzbijanju komaraca

  pročitaj višeKomarci su kukci koji, ovisno o vrsti i području, mogu prenositi zarazne bolesti. Za njihov razvoj neophodna je voda. Razvojni ciklus odvija se u četiri stadija; jajašce, ličinka, kukuljica te odrasli komarac. Jedino se odrasli komarac nalazi izvan vode.

  21.05.2013.

 • MO Zamet

  30. godina rada Kluba Zamet

  pročitaj višeU subotu je održana proslava povodom obilježavanja 30. godišnjice osnutka i rada Kluba starijih osoba Zamet. U maloj dvorani Centra Zamet održan je glazbeno scenski program koji su izveli gosti i članica Kluba.

  09.05.2013.

 • MO Zamet

  Izložba u povodu Dana sunca

  pročitaj višeU Mjesnom odboru Zamet 3. svibna otvorena je izložba radova članica Galerije kreativnosti osoba s invaliditetom i članica Kreativnih radionica 50+ projekta Rijeka - zdravi grad, postavljene u povodu Dana sunca.

  06.05.2013.