Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Zamet

Dio grada: “Zamet”

Mjesni odbori

 • MO Zamet

  Dežurstvo predsjednika VMO Zamet

  pročitaj višePredsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u ponedjeljak 19. listopada 2015. g. u vremenu od 17 do 18 sati.

  19.10.2015.

 • MO Zamet

  Radovi po prioritetima MO Zamet

  pročitaj višeU petak su započeli radovi na građevinskom uređenju okoliša u Ulici braće Bačić od kbr 33 prema 41, iz sredstava za prioritete MO Zamet kao preostala sredstva iz 2014 godine u iznosu od 59.903,00 kn. Radovi su u nadležnopsti Rijeka prometa.

  02.09.2015.

 • MO Zamet

  Održano predavanje o alergijama

  pročitaj višeDr. Jadranko Jelić održao je predavanje u prostorijama MO Zamet o alergijama. Predavanje je organiziralo Vijeće MO, povodom obilježavanja Dana mjesnog odbora.

  17.06.2015.

 • sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - 10. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 31. svibnja završeni su 10. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. U sportskom duhu, 350 natjecatelja braneći boje svog mjesnog odbora igralo je za najdraži grad. Boćari, konopaši, igrači briškule i trešete i nogometaši dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2015.

 • 51. gradonačelnikov kolegij

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke u 2014. godini

  pročitaj višeTemeljem usvojenih programa rada i financijskih planova te prijedloga malih komunalnih akcija za 2014. godinu, 34 vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke realizirala su svoje programske aktivnosti u cilju poboljšanja i podizanja kvalitete življenja svojih sugrađana, kako na području izgradnje novih ili revitalizacije postojećih objekta komunalne infrastrukture, tako i na provođenju brojnih aktivnosti iz područja sporta, kulture, zdravstva, brige o djeci, ekologije, poduzetništva i drugih oblika društvenih sadržaja.

  13.05.2015.

 • MO Grada Rijeke

  Komunalna problematika - prezentacija za vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višePrezentacija rada i suradnja vijeća mjesnih odbora i odjela gradske uprave kao i službi komunalnih i trgovačkih društava Grada Rijeke, u cilju bržeg i efikasnijeg rješavanja problema i pitanja komunalnog nereda, oštećenja objekata komunalne infrastrukture, ili pak realizacije malih komunalnih akcija bile su neke od tema sastanka koji je održan 13. travnja u Gradskoj vijećnici u popodnevnim satima.

  17.04.2015.

 • MO Zamet

  Dežurstvo predsjednika Vijeća MO

  pročitaj višePredsjednik Vijeća MO Zamet Ivica Prtenjača, dežurat će u prostorijama MO u ponedjeljak 20. travnja 2015. godine u vremenu od 17 do 18 sati. Na taj način građani s područja Zameta imati će mogućnost iznijeti svoje prijedloge i sugestije u pogledu uređenja područja.

  14.04.2015.

 • Prijedlozi će se primati od 1. do 20. travnja 2015.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2016. godinu

  pročitaj višePozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građana da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture radi izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2016. godinu. Prijedlozi će se primati u sjedištima mjesnih odbora, od 1. do 20. travnja 2015.

  01.04.2015.

 • MO Zamet

  Započeli su radovi na proširenju dječjeg igrališta

  pročitaj višeProšli tjedan započeli su radovi na proširenju dječjeg igrališta u Ulici Bože Vidasa 7. Izvest će se zidovi za povećanje platoa igrališta. Sve dok bude moguće igralište će biti u funkciji. Predviđeno je i postavljanje gumene podloge.

  27.03.2015.

 • MO Zamet

  Mobilni šalter MUP-a na Zametu 1. travnja

  pročitaj višeMobilni šalter Ministarstva unutarnjih poslova biti će na Zametu 1. travnja 2015. godine, u prostorijama MO Zamet, Trg riječkih olimpijaca 3, Građanima će biti na raspolaganju u vremenu od 9 do 14 sati. Ovo je već treći termin u ovoj godini, a prvi put je postavljen u veljači.

  27.03.2015.

 • MO Zamet

  Mobilni šater MUP-a ponovo na Zametu 5. ožujka 2015.

  pročitaj višeMobilni šalter MUP-a biti će ponovo 5. ožujka 2015. g., u prostorima Mjesnog odbora Zamet, Trg riječkih olimpijaca 3. Putem prijenosnog šaltera građani će moći podnijeti zahtjev za prijavu prebivališta, izradu osobne iskaznice, putne isprave, vozačke dozvole i registraciju motornog vozila. Mobilni šalter MUP-a bit će građanima na raspolaganju od 9. –14 sati.

  04.03.2015.

 • Mjesna samouprava u Gradu Rijeci

  Prezentacija mjesne samouprave za nove vijećnike

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija mjesne samouprave za predsjednike i zamjenike vijeća mjesnih odbora, kako bi ih se na taj način pobliže upoznalo s normativnim aktima, ustrojem mjesne samouprave te uvjetima, načinom i mogućnostima rada vijeća mjesnih odbora.

  12.12.2014.

 • Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka

  Predstavljeni projekti Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka realizirani u sklopu riječkog Programa lokalnog partnerstva

  pročitaj višeU Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka danas je predstavljen projekt uređenja vrta i dvorišta te ustanove realiziran u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva.

  10.12.2014.

 • MO Zamet

  Zamet: Ususret blagdanima - najava događanja

  pročitaj višeU mjesecu veselja i darivanja Vijeće Mjesnog odbora Zamet i ove godine daruje svoje sugrađane različitim programskim aktivnostima koji su namjenjeni različitim dobnim skupinama. U nastavku teksta možete vidjeti kalendar događanja

  04.12.2014.

 • MO Zamet

  Radovi učenika na temu jeseni

  pročitaj višeU ulaznom holu MO Zamet u sklopu Centra Zamet postavljena je nova izložba radova učenika OŠ Zamet. Likovni radovi na temu jeseni, naslikali su učenici pod vodstvom profesorice Silvije Benković.

  26.11.2014.

 • MO Grada Rijeke

  Izbori za mjesne odbore - 19.10.2014.

  pročitaj višeU nedjelju, 19. listopada 2014. godine održat će se izbori za članove vijeća 34 mjesna odbora na području grada Rijeke. Ovi izbori su važni za sve građane jer se upravo u mjesnim odborima mogu dobiti savjeti, odgovori i pomoć u rješavanju problema vezanih uz poboljšanje kvalitete življenja u svom dijelu grada. Koje se aktivnosti odvijaju u mjesnim odborima i zašto su ovi izbori najvažniji za građane možete vidjeti u nastavku ovog članka.

  14.10.2014.

 • Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  pročitaj višeNa 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  21.07.2014.

 • Oaza sretnog djetinjstva 2

  Riječki program lokalnog partnerstva: uređeno dvorište vrtića Oblačić

  pročitaj višeU sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva u Dječjem vrtiću Oblačić na Zametu uređeno je dvorište. Projekt pod nazivom "Oaza sretnog djetinjstva 2" nastavak je projekta realiziranog 2013. godine, čime je djeci uljepšan svakodnevni boravak u vrtiću.

  18.06.2014.