Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada

Dio grada: “”

Vijesti

Sport

 • Predsjednik HNK Rijeka emotivno o pobjedi

  Mišković: Veliko hvala navijačima!

  pročitaj višePredsjednik HNK Rijeka Damir Mišković emotivno je, kao i sve uspjehe dosad, proslavio osvajanje Kupa Hrvatske u Puli. Zagrljaji na terenu s igračima i stručnim stožerom nakon posljednjeg sučeva zvižduka govorili su sve, emocije su izbile na površinu nakon jedne duge i teške sezone.

  23.05.2019.

 • Trener Rijeke o pobjedi u Puli

  Bišćan: Ponosan sam na igrače, ponosan sam na sve nas

  pročitaj višeIgor Bišćan u zagrljaju s igračima proslavio je prvi trofej na klupi Rijeke. Odlična igra njegovih izabranika u finalu donijela je Rijeci peti Kup od hrvatske samostalnosti.

  23.05.2019.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Veliki doček Rabuzinovog sunca na Korzu

  pročitaj višeNakon pobjede nad Dinamom u Puli i osvajanja još jednog Rabuzinovog sunca, za nogometaše Rijeke organiziran je noćas veliki doček na Korzu. Njihovo obraćanje s balkona Radija Rijeke mnogobrojni navijači popratili su pjesmom i ovacijama.

  23.05.2019.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Slavlje u Puli! Dinamo - Rijeka 1:3

  pročitaj višeNogometaši Rijeke u srijedu, 23. svibnja, na stadionu u Puli pobijedili su Dinamo 3:1 u utakmici finala Kupa Hrvatske. Bodrilo ih je gotovo 3.000 navijača iz Rijeke.

  23.05.2019.

 • Doček nogometaša

  Riječani na Korzu dočekali osvajače Kupa

  pročitaj višeRiječani su sinoć na Korzu dočekali osvajače Kupa u velikom broju te ih pozdravili pjesmom i ovacijama. Nogometaši Rijeke obratili su im se s balkona Radija Rijeke “Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio. Riječko je i ove godine”, orilo se Korzom.

  23.05.2019.

 • Kup Hrvatske

  Rijeka pobijedila Dinamo i osvojila Rabuzinovo sunce!

  pročitaj višeNogometaši Rijeke pobjednici su hrvatskog Kupa nakon što su u finalnom susretu igranom u Puli na stadionu Aldo Drosina pred 6.742 gledatelja pobijedili Dinamo sa 3:1.

  22.05.2019.

Kultura

 • Art-kino Croatia

  Riječka premijera domaćeg dokumentarnog filma IKEA for YU

  pročitaj višeRiječka premijera domaćeg dokumentarca IKEA for YU održava se u ponedjeljak, 27. svibnja u 20 sati, a kao gošće programa u Art-kino stižu suredateljice filma Marija Ratković Vidaković i Dinka Radonić te producentica Vera Robić Škarica.

  23.05.2019.

 • 27 susjedstava

  Obilježavanju Europskog dana susjeda i ove se godine pridružuje Rijeka 2020 – EPK

  pročitaj višeRijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture pridružuje se obilježavanju Europskog dana susjeda, u petak 24. svibnja, kada će iz svih 27 susjedstava ponovno biti poslane razglednice u cijelu Europu.

  23.05.2019.

 • Uključite se u najveći kulturni projekt u Hrvatskoj!

  Predstavljanje kampanje 'Uključi se' Rijeke 2020 u petak na Korzu

  pročitaj višeU petak, 24. svibnja, na Trgu 128. Brigade HV-a u Rijeci od 12 do 17 sati građani će se moći upoznati s kampanjom ‘Uključi se!’ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

  23.05.2019.

 • VIDEO

  "Kula smrti": Premijerno prikazan dokumentarac Bernardina Modrića o nekažnjenim zločinima

  pročitaj višeU Art-kinu održana je premijera novog filma Riječanima dobro poznatog redatelja i dokumentarista Bernardina Modrića. "Kula smrti" istražuje pitanje pokolja počinjenog početkom Domovinskog rata u ličkom selu Široka Kula.

  23.05.2019.

 • Udruga Arterarij

  Gostovanje nagrađivane predstave "Pogledajme" u petak u galeriji "Kortil"

  pročitaj višeUdruga djelovanja u kulturi Arterarij u suradnji s HKD na Sušaku najavljuje gostovanje nagrađivane predstave POGLEDAJME 24. svibnja u 20:00 u galeriji Kortil, Strossmayerova 1. Radi se o autorskom projektu Romana Nikolića u suradnji s izvođačem/icom Sindirelom Bobarić i Sinišom Senadom Musićem. Predstava je osvojila Nagradu hrvatskog glumišta za Izniman doprinos kazališnoj umjetnosti 2017.

  22.05.2019.

 • Riječko kazalište mladih "Kamov"

  "Bajke nisu krive": Nova predstava kazališta "Kamov" premijerno u HKD-u

  pročitaj višePredstava za djecu i mlade „Ba(j)ke nisu krive“ novi je projekt programa Riječko kazalište mladih „Kamov“ HNK Ivana pl. Zajca, koja će imati čak dvije premijere odnosno dvije glumačke podjele, u četvrtak i petak 23. i 24. svibnja 2019. u HKD-u na Sušaku. Tekst Maje Katić režirale su Renata Carola Gatica i Zrinka Kuščević.

  22.05.2019.

Y

 • Prijam za male poduzetnike

  Učenici gradonačelniku predstavili društvenu igru osmišljenu u Vikend školi poduzetništva

  pročitaj višeGradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel sa suradnicima održao je prijam za učenike koji su sudjelovali u Vikend školi poduzetništva Grada Rijeke. Škola je dio programa RInovatoRI koji je Grad Rijeka pokrenuo kao aktivnost namijenjenu stjecanju i razvoju poduzetničkih kompetencija učenica i učenika viših razreda riječkih osnovnih škola.

  23.05.2019.

 • Objavljen javni proziv

  Postanite pripadnik Prometne jedinice mladeži!

  pročitaj višeOdjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu objavljuje javni poziv za prijam 16 kandidata u Prometnu jedinicu mladeži. Kao i protekle godine, Prometne jedinice mladeži činit će studenti, koji će biti angažirani tijekom srpnja i kolovoza, a po potrebi i do kraja godine.

  22.05.2019.

Mjesni odbori