Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada

Dio grada: “”

Kultura

Vijesti

Sport

 • Predsjednik HNK Rijeka emotivno o pobjedi

  Mišković: Veliko hvala navijačima!

  pročitaj višePredsjednik HNK Rijeka Damir Mišković emotivno je, kao i sve uspjehe dosad, proslavio osvajanje Kupa Hrvatske u Puli. Zagrljaji na terenu s igračima i stručnim stožerom nakon posljednjeg sučeva zvižduka govorili su sve, emocije su izbile na površinu nakon jedne duge i teške sezone.

  23.05.2019.

 • Trener Rijeke o pobjedi u Puli

  Bišćan: Ponosan sam na igrače, ponosan sam na sve nas

  pročitaj višeIgor Bišćan u zagrljaju s igračima proslavio je prvi trofej na klupi Rijeke. Odlična igra njegovih izabranika u finalu donijela je Rijeci peti Kup od hrvatske samostalnosti.

  23.05.2019.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Veliki doček Rabuzinovog sunca na Korzu

  pročitaj višeNakon pobjede nad Dinamom u Puli i osvajanja još jednog Rabuzinovog sunca, za nogometaše Rijeke organiziran je noćas veliki doček na Korzu. Njihovo obraćanje s balkona Radija Rijeke mnogobrojni navijači popratili su pjesmom i ovacijama.

  23.05.2019.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Slavlje u Puli! Dinamo - Rijeka 1:3

  pročitaj višeNogometaši Rijeke u srijedu, 23. svibnja, na stadionu u Puli pobijedili su Dinamo 3:1 u utakmici finala Kupa Hrvatske. Bodrilo ih je gotovo 3.000 navijača iz Rijeke.

  23.05.2019.

 • Doček nogometaša

  Riječani na Korzu dočekali osvajače Kupa

  pročitaj višeRiječani su sinoć na Korzu dočekali osvajače Kupa u velikom broju te ih pozdravili pjesmom i ovacijama. Nogometaši Rijeke obratili su im se s balkona Radija Rijeke “Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio. Riječko je i ove godine”, orilo se Korzom.

  23.05.2019.

 • Kup Hrvatske

  Rijeka pobijedila Dinamo i osvojila Rabuzinovo sunce!

  pročitaj višeNogometaši Rijeke pobjednici su hrvatskog Kupa nakon što su u finalnom susretu igranom u Puli na stadionu Aldo Drosina pred 6.742 gledatelja pobijedili Dinamo sa 3:1.

  22.05.2019.

Y

 • Prijam za male poduzetnike

  Učenici gradonačelniku predstavili društvenu igru osmišljenu u Vikend školi poduzetništva

  pročitaj višeGradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel sa suradnicima održao je prijam za učenike koji su sudjelovali u Vikend školi poduzetništva Grada Rijeke. Škola je dio programa RInovatoRI koji je Grad Rijeka pokrenuo kao aktivnost namijenjenu stjecanju i razvoju poduzetničkih kompetencija učenica i učenika viših razreda riječkih osnovnih škola.

  23.05.2019.

 • Objavljen javni proziv

  Postanite pripadnik Prometne jedinice mladeži!

  pročitaj višeOdjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu objavljuje javni poziv za prijam 16 kandidata u Prometnu jedinicu mladeži. Kao i protekle godine, Prometne jedinice mladeži činit će studenti, koji će biti angažirani tijekom srpnja i kolovoza, a po potrebi i do kraja godine.

  22.05.2019.

Mjesni odbori