Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Podmurvice

Dio grada: “Podmurvice”

Mjesni odbori

 • Prijedlozi će se primati od 1. do 20. travnja 2015.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2016. godinu

  pročitaj višePozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građana da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture radi izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2016. godinu. Prijedlozi će se primati u sjedištima mjesnih odbora, od 1. do 20. travnja 2015.

  01.04.2015.

 • MO Podmurvice

  Čitateljski klub MO Podmurvice

  pročitaj višeKnjiga i čitanje oduvijek zauzimaju važnu ulogu u životu čovjeka, zato se osnivaju različiti čitateljski klubovi. Čitateljski klub je zajednica čitatelja koji se sastaju jednom mjesečno, raspravljaju o pročitanoj knjizi i iznose svoja mišljenja i uspoređuju dojmove.

  19.03.2015.

 • MO Podmurvice

  Obogatimo Multisenzorički vrt

  pročitaj višeDruštvo tjelesnih ivalida Grada Rijeke u suradnji s Učeničkim domom "Podmurvice" Rijeka i Mjesnim odborom Podmurvice provodi projekt „OBOGATIMO MULTISENZORIČKI VRT“ u sklopu natječaja "Solidarnost i društveni kapital u lokalnoj zajednici".

  18.03.2015.

 • MO Podmurvice

  Predavanje o ljekovitom bilju naših krajeva

  pročitaj višeU sklopu Dana MO Podmurvice, u četvrtak, 19. ožujka 2015. godine u 18 sati u prostorijama Mjesnog odbora, Dubrovačka 2, održat će se predavanje o ljekovitom bilju naših krajeva.

  17.03.2015.

 • MO Podmurvice

  Dani Mjesnog odbora Podmurvice 2015.

  pročitaj višeDani MO Podmurvice koji se već tradicionalno obilježavaju u mjesecu ožujku i vezuju se uz blagdan Sv. Josipa, po kojoj nosi ime župa u Čandekovoj ulici započinju 17. ožujka.

  17.03.2015.

 • Mjesna samouprava u Gradu Rijeci

  Prezentacija mjesne samouprave za nove vijećnike

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija mjesne samouprave za predsjednike i zamjenike vijeća mjesnih odbora, kako bi ih se na taj način pobliže upoznalo s normativnim aktima, ustrojem mjesne samouprave te uvjetima, načinom i mogućnostima rada vijeća mjesnih odbora.

  12.12.2014.

 • Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka

  Predstavljeni projekti Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka realizirani u sklopu riječkog Programa lokalnog partnerstva

  pročitaj višeU Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka danas je predstavljen projekt uređenja vrta i dvorišta te ustanove realiziran u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva.

  10.12.2014.

 • MO Podmurvice

  Konstituirano Vijeće Mjesnog odbora Podmurvice

  pročitaj višeU sjedištu Mjesnog odbora Podmurvice u ponedjeljak, 24. studenoga 2014. konstituirano je novo Vijeće MO na razdoblje od 4 godine. Sjednicu je otvorio Mladen Vukelić kao ovlaštena osoba od strane Gradonačelnika, te je prisutne upoznao sa Izvještajem o provedenim izborima za članove Vijeća Mjesnog odbora Podmurvice.

  26.11.2014.

 • MO Grada Rijeke

  Izbori za mjesne odbore - 19.10.2014.

  pročitaj višeU nedjelju, 19. listopada 2014. godine održat će se izbori za članove vijeća 34 mjesna odbora na području grada Rijeke. Ovi izbori su važni za sve građane jer se upravo u mjesnim odborima mogu dobiti savjeti, odgovori i pomoć u rješavanju problema vezanih uz poboljšanje kvalitete življenja u svom dijelu grada. Koje se aktivnosti odvijaju u mjesnim odborima i zašto su ovi izbori najvažniji za građane možete vidjeti u nastavku ovog članka.

  14.10.2014.

 • Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  pročitaj višeNa 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  21.07.2014.

 • 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja uspješno su završeni 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Čak 250 natjecatelja, braneći boje svog mjesnog odbora u sportskom je duhu igralo za najdraži grad. Boćari, konopaši i igrači briškule i trešete dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2014.

 • Zamet

  Dani svetog Vida 2014 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja 2014. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Sporstki duh i dobra zabava, ovih igara, uvod su u bogat program obilježavanja dana zaštitnika našeg grada Svetog Vida koji predstoji u prvoj polovici lipnja.

  28.05.2014.

 • MO Podmurvice

  Na Podmurvicama uspješno održana ekološka akcija

  pročitaj višeProgramskom aktivnošću Vijeća MO Podmurvice, u subotu, 12. travnja 2014. godine održana je ekološka akcija na Plasama od kbr. 8 prema kbr. 11, na jogu i na djelu nekadašnje betonare koju uglavnom koriste šetači pasa.

  18.04.2014.

 • MO Podmurvice

  Ekipa Maria Gennari 1 pobjednik turnira u boćanju Podmurvice 2014.

  pročitaj višeU subotu, 5. travnja Vijeće MO Podmurvice organiziralo je turnir u boćanju "Podmurvice 2014." u sklopu obilježavanja Dana MO. Iako je planirano da se turnir održi na jogu BK Mario Gennari, kiša nam nije dozvolila, pa se turnir održao na jogu SD "Zamet".

  10.04.2014.

 • MO Podmurvice

  U akciji dobrovoljnih darivatelja krvi prikupljeno 30 doza krvi

  pročitaj višeU organizaciji Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Podmurvice-Banderovo, Gradskog društva Crvenog križa, te suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka organizirana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koja je održana u ponedjeljak, 7. travnja 2014. godine u prostorijama Učeničkog doma Podmurvice.

  10.04.2014.

 • MO Podmurvice

  Poziv na ekološku akciju

  pročitaj višeVijeće MO Podmurvice organizira u subotu, 12. travnja 2014. godine, ekološku akciju – uređenja okoliša u Ulici Plase, a okupljanje građana-volontera je u 9 sati ispred joga – stare betonare.

  10.04.2014.

 • MO Podmurvice

  Poziv na akciju dobrovoljnog darivanja krvi

  pročitaj višeGradsko društvo Crvenog križa Rijeka i Aktiv DDK Podmurvice u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi, jer darivanjem krvi ujedno kontroliramo naše zdravlje.

  03.04.2014.

 • MO Podmurvice

  Mališani sa Podmurvica dočekali Svetog Nikolu

  pročitaj višeI ove godine, na radost mališana sa Podmurvica, stigao je Sveti Nikola sa punom vrećom darova. Vijeće MO Podmurvice organiziralo je doček i druženje sa Svetim Nikolom uz priredbu "Bakini božićni kolači" u prostorijama Učeničkog doma Podmurvice. U ime Vijeća, Jadranka Žikić, pozdravila je djecu i roditelje, bake i djedove, te im poželjela ugodno druženje i iskrene čestitke za predstojeće blagdane.

  12.12.2013.