Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Pehlin

Dio grada: “Pehlin”

Mjesni odbori

 • Pehlin:

  Zamjena vodovodnog ogranka u Ulici Plase

  pročitaj višeDanas je KD Vodovod i kanalizacija d.o.o.započelo radove na zamjeni vodovodnog ogranka na Rujevici, u Ulici Plase.

  02.09.2010.

 • Kandidati MO Bulevard, MO Drenova, MO Srdoči i MO Škurinje

  Najbolji mjesni odbor za mlade

  pročitaj višeUz potporu Grada Rijeke, udruga mladih „Korak ispred“ u suradnji s učeničkim vijećem Grada Rijeke u okviru rada programa Regionalnoga info centra za mlade u 2010. godini provela je izbor mjesnih odbora koji su u proteklom mandatu imali najbolje programe kreirane od mladih, odnosno namijenjene mladima.

  01.07.2010.

 • Dvjestotinjak natjecatelja branilo je boje svoga mjesnog odbora

  Završeni peti Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u subotu su na sportskim terenima Športskog društava Zamet održani peti susreti mjesnih odbora Grada Rijeke – Dani svetog Vida.

  07.06.2010.

 • U organizaciji Dječjeg vrtića Pehlin održale su se Igre bez granica na Mistraž bari

  Volim se gibat

  pročitaj višeU petak 28. svibnja u organizaciji Dječjeg vrtića Pehlin održale su se Igre bez granica na Mistraž bari. Drugu godinu za redom tako su se tete i djeca oprostili od budućih školaraca. Ove godine igre su organizirane pod motom volim se gibat, gibat.

  01.06.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Podmurvice

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA PODMURVICE, biračko mjesto broj 25, u prostorijama Mjesnog odbora Podmurvice, Dubrovačka broj 2, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Pehlin

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA PEHLIN, biračko mjesto broj 24, u prostorijama Osnovne škole "Pehlin", Pehlin 34, koje obuhvaća birače s prebivalištem u sljedećim ulicama:

  25.05.2010.