Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Kozala

Dio grada: “Kozala”

Mjesni odbori

 • MO Kozala:

  Poziv na ekološku akciju čišćenja okoliša CPO "MAESTRAL", PPO "Vidrice"

  pročitaj višeVMO "Kozala" i CPO "Maestral", PPO "Vidrice" pozivaju građane Kozale, roditelje djece - korisnike PPO "Vidrice" kao i Udruge građana na ekološku akciju čišćenja okoliša vrtića pod nazivom "Za naše Vidrice".

  06.04.2011.

 • Plan raspodjele sredstava za mjesne odbore:

  Riječani o svome gradu

  pročitaj višeVijeća riječkih mjesnih odbora izradit će programe i utvrditi prioritete za Plan raspodjele sredstava za mjesne odbore u 2012. godini. Zato svaki građanin, ovlašteni predstavnik suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada ili udruga građana do 22. travnja sjedištima mjesnih odbora mogu poslati svoje prijedloge za uređenje kvarta.

  30.03.2011.

 • MO Kozala:

  Prezentacija WEB-a Grada Rijeke u MO Kozala

  pročitaj višeU organizaciji Službe za Internet podršku Grada Rijeke i MO Kozala, 7. prosinca 2010. godine u prostorijama mjesnog odbora Kozala održana je prezentacija web portala www.rijeka.hr i www.mojarijeka.hr te eUsluga Grada Rijeke kao i web stranica MO Kozala.

  08.12.2010.

 • Radionica je besplatna

  Likovna radionica za djecu predškolskog uzrasta

  pročitaj višeLikovno kreativna radionica za djecu predškolskog uzrasta nastavlja s radom u srijedu, 27. listopada u 18 sati, u MO Kozala, Volčićev trg 2.

  25.10.2010.

 • Prijedlozi projekata dostavljaju se do 5.studenog

  Natječaj za prijedloge projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2011. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekta za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2011 g. namijenjen vijećima mjesnih odbora na području grada Rijeke, udrugama i grupama građana zainteresiranim za neposredno sudjelovanje u uređenju manjih, neuređenih javnih površina ili njihovih dijelova.

  15.10.2010.

 • Kandidati MO Bulevard, MO Drenova, MO Srdoči i MO Škurinje

  Najbolji mjesni odbor za mlade

  pročitaj višeUz potporu Grada Rijeke, udruga mladih „Korak ispred“ u suradnji s učeničkim vijećem Grada Rijeke u okviru rada programa Regionalnoga info centra za mlade u 2010. godini provela je izbor mjesnih odbora koji su u proteklom mandatu imali najbolje programe kreirane od mladih, odnosno namijenjene mladima.

  01.07.2010.

 • MO Kozala

  Izabrana najljepša okućnica, balkon i prozor na Kozali

  pročitaj više

  14.06.2010.

 • Dvjestotinjak natjecatelja branilo je boje svoga mjesnog odbora

  Završeni peti Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u subotu su na sportskim terenima Športskog društava Zamet održani peti susreti mjesnih odbora Grada Rijeke – Dani svetog Vida.

  07.06.2010.

 • Uspješno je odrađena akcija čišćenja DV "Vidrice"

  Kozala: Ekološka akcija čišćenja DV "Vidrice"

  pročitaj višeU četvrtak, 27. svibnja 2010. uspješno je odrađena akcija čišćenja DV "Vidrice". Akciju je drugu godinu zaredom organiziralo Vijeće mjesnog odbora Kozala u suradnji s CPO Maestral, PPO Vidrice.

  29.05.2010.

 • Akciji se odazvalo trideset osoba

  Kozala: Održana akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi

  pročitaj višeNakon poduže stanke, u prostorijama Mjesnog odbora Kozala, provedeno je besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi. Akcija je provedena u suradnji s Crvenim križem, a prema Programu rada Vijeća Mjesnog odbora Kozala za 2010.

  27.05.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Kozala

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA KOZALA, biračko mjesto broj 17, u prostorijama Mjesnog odbora Kozala, Volčićev trg 2, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Akcija nije organizirana samo za stanovnike MO Kozala

  Poziv na besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi u MO Kozala

  pročitaj višePozivaju se građani na besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi koje će se održati u srijedu, 26. svibnja od 10:00 do 12:00 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Kozala, Volčićev trg br.2. Akcija se provodi u suradnji s Crvenim križem.

  24.05.2010.

 • Završeni radovi na uređenju nogostupa

  Saniran nogostup u Laginjnoj ulici

  pročitaj višeOvog tjedna završili su radovi na uređenju dijela nogostupa i urušenog zida, u Laginjinoj ulici između k.br. 20 i 16a.

  04.03.2010.