Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Kozala

Dio grada: “Kozala”

Mjesni odbori

Vijesti

 • Uredite svoje kvartove!

  Riječki program lokalnog partnerstva: Raspisan natječaj za novi ciklus prijava projekata

  pročitaj višeGrad Rijeka poziva građane da prijave manje projekte te uljepšaju svoju ulicu, kvart, naselje i mjesni odbor u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva. Građani Rijeke, udruge, mjesni odbori, formalne i neformalne grupe mogu do 30. studenog prijaviti svoje projekte uređenja manjih javnih površina kao što su školska i vrtićka dvorišta, igrališta, parkovi, saniranje divljih deponija i sličnog, na površinama u vlasništvu Grada Rijeke i u onom omjeru za kojeg nisu potrebne lokacijske, građevinske i ostale dozvole.

  12.11.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Sutra mogući prekidi u isporuci toplinske energije u zgradama na Kozali

  pročitaj višeU srijedu, 31. listopada 2018. godine, tijekom dana, u zgradama priključenima na toplanu Kozala mogući su povremeni prekidi u isporuci toplinske energije za zagrijavanje vode zbog radova na termotehničkim postrojenjima.

  30.10.2018.

 • Obavijest iz Energa

  OŠ Kozala i zgrade u Ulici Ante Kovačića u srijedu bez tople vode

  pročitaj višeU srijedu, 24. listopada, Osnovnoj školi "Kozala" i zgradama u Ulici Ante Kovačića 20, 22 i 24 isporuka toplinske energije za zagrijavanje vode bit će u prekidu zbog radova na prespajanju novog toplovoda, izvijestio je Energo.

  23.10.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Sutra privremeni prekid isporuke tople vode na Kozali

  pročitaj višeU utorak, 16. listopada, zbog prespajanja toplovoda, doći će do prekida u isporuci toplinske energije za zagrijavanje vode za objekte na adresi Vjenceslava Novaka, kbr. 11 i 14, javlja Energo.

  15.10.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Foto đir: Lajavci dobili novi park, uređeno i Groblje kućnih ljubimaca

  pročitaj višeNa području Lukovića Grad Rijeka uredio je postojeće Groblje kućnih ljubimaca u okviru kojeg je uređen i novi park za pse. Groblje i park danas su obišli gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, njegov zamjenik Marko Filipović, predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat te pročelnica Odjela za komunalni sustav Irena Miličević sa suradnicima.

  18.09.2018.

 • Obavijest iz Energa

  U ponedjeljak započinje druga faza radova na zamjeni toplovoda na Kozali

  pročitaj višeU sklopu projekta cjelokupne obnove sustava distribucije toplinske energije u gradu Rijeci, u ponedjeljak, 10. rujna, započinju radovi druge faze zamjene toplovoda na distribucijskom sustavu toplane Kozala, izvijestio je TD Energo. Radovi će obuhvatiti Osnovnu školu Kozala i zgrade u Ulici Ante Kovačića, kbr. 20, 22 i 24, a očekuje se da će trajati tri mjeseca.

  07.09.2018.

 • Obavijest potrošačima

  Škurinje i Kozala u ponedjeljak povremeno bez tople vode

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike potrošne tople vode na području naselja Škurinje i Kozala da će u ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine, zbog ispitivanja instalacija toplana, doći do povremenih prekida u isporuci vode.

  07.09.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Na Kozali 5. rujna počinju radovi na zamjeni toplovoda

  pročitaj višeU sklopu projekta cjelokupne obnove sustava distribucije toplinske energije u gradu Rijeci, u srijedu, 5. rujna 2018. godine, započinju radovi na zamjeni toplovoda na distribucijskom sustavu toplane Kozala.

  28.08.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Veselje i zabava u riječkim klubovima umirovljenika

  pročitaj višeNa području Rijeke djeluje 16 klubova za umirovljenike i starije osobe – 10 pri Matici umirovljenika grada Rijeke i 6 pri Domu za starije osobe Kantrida, smještenih u raznim dijelovima grada kako bi bili dostupni čim većem broju umirovljenika i starijih osoba. Klubovi imaju ukupno oko 4.500 članova, koji participiraju u različitim klupskim aktivnostima.

  04.04.2018.