Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Kantrida

Dio grada: “Kantrida”

Mjesni odbori

 • MO Kantrida

  Nova signalizacija oko doma umirovljenika Kantrida

  pročitaj višePostavljena je nova i obnovljena stara horizontalna i vertikalna signalizacija u okolišu doma za starije i nemoćne osobe Kantrida.

  12.03.2014.

 • MO Kantrida

  Novi stanovnici Kantride

  pročitaj višeNa području plaža uz okoliš nogometnog stadiona na Kantridi, zadnjih nekoliko dana imamo nove stanovnike.

  06.02.2014.

 • MO Kantrida

  Sastanak u domu umirovljenika

  pročitaj višeU prostoru doma za starije i nemoćne osobe Kantrida, održan je sastanak sa predstavnikom Rijeka prometa, Stasiom Scarpa. Na sastanku i kasnijem obilasku okoliša doma ravnateljica Marija Maras, prezentirala je sve nedostatke koji su u planu za realizaciju u 2014.godini.

  24.01.2014.

 • MO Kantrida

  Uređenje nogostupa na Kantridi

  pročitaj višePrema prijedlogu komunalnog uređenja područja Kantride za 2013.g.u tijeku su radovi na sanaciji nogostupa i kolnika u Ulici Potrić k.br. 3 do Ulice Pulska.

  17.01.2014.

 • MO Kantrida

  Postava treptajućeg svijetla

  pročitaj višeU Ulici Istarska 50, na Kantridi postavljeno je treptajuće svijetlo za sigurniji promet. Svijetlo je postavio Rijeka promet, a prema zahtjevu MO Kantrida.

  17.01.2014.

 • MO Kantrida

  Postava slavine sa pitkom vodom

  pročitaj višeU parku u ulici Ede Jardasa br.42, postavljena je slavina sa pitkom vodom. Slavina je postavljena na traženje brojnih korisnika parka, a prema prijedlogu malih komunalnih zahvata za 2013. godine.

  10.12.2013.

 • MO Kantrida

  Izmještanje pješačkog prelaza

  pročitaj višeU tijeku su radovi na izmještanju pješačkog prelaza na skretanju iz Bujske ulice u Liburnisku. Radovi se izvode zbog sigurnosnih razloga, a ujedno će se i komunalno urediti rubnjaci i nogostup.

  29.11.2013.

 • Veliki za malene 2

  Uređeno dvorište Dječjeg vrtića Mirta

  pročitaj višeU okviru Riječkog programa lokalnog partnerstva Grada Rijeke, kroz projekt grupe građana Mirtići, „Veliki za malene 2“, uređeno je dvorište dječjeg vrtića Mirta koje je započelo 2011. godine projektom „Veliki za malene“. Time je u cijelosti završeno uređenje dvorišta vrtića, koji će njegovim korisnicima osigurati još šareniji i sigurniji prostor za igru.

  08.11.2013.

 • MO Kantrida

  Solidarnost na djelu na Kantridi

  pročitaj višeU sjedištu MO Kantrida u domu kulture "Mirko Čurbeg" održana je više nego uspješna akcija: "Solidanost na djelu 2013.g." u suradnji sa Crvenim križom.

  14.10.2013.

 • 34 vijeća mjesnih odbora

  Zbirno Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. godinu

  pročitaj višeNa 3. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  26.07.2013.

 • MO Kantrida

  Održani Dani MO-a Kantrida 2013.

  pročitaj višeOdržani su drugi po redu Dani MO-a Kantrida. Sportska natjecanja, ekološka akcija, radionice dekupaža i oslikavanja stakla, mjerenje tlaka i razine šećera u krvi, okupili su više od 180 sudionika dana.

  12.06.2013.

 • Korzo

  Upoznaj svoj mjesni odbor

  pročitaj višeDirekcija za mjesnu samoupravu Grada Rijeke tri naredna dana (11.,12. i 13. lipnja) svojim će sugrađanima pokušati predstaviti ulogu mjesnih odbora, pojasniti što su vijeća mjesnih odbora, koje su njihove programske aktivnosti i sadržaji. Na Korzu, kraj zgrade Radio Rijeke postavljen je štand na kojem će se od 10 do 14 sati, promotivnim materijalima, prikazom prezentacija i kratkom anketom sugrađane upoznati s mjesnim odborima, čuti njihovo mišljenje, prijedloge ili kritike.

  11.06.2013.

 • Natjecalo se 26 mjesnih odbora

  Održani sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  pročitaj višeNa terenima Športskog društva Zamet i ove godine održalo sem natjecanje Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Ntjecali su se predstavnici 26 mjesnih odbora, a takmičili su se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  04.06.2013.

 • 250 natjecatelja raspoređeno u ekipe 26 mjesnih odbora Grada Rijeke

  Dani svetog Vida 2013 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 1. lipnja 2013. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se osmi Dani svetog Vida - sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke. Predstavnici 26 mjesnih odbora, Grada Rijeke i veterani Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Početak natjecanja je u 9.00 sati.

  31.05.2013.

 • Suzbijanje komaraca

  Sudjelujmo zajedno u suzbijanju komaraca

  pročitaj višeKomarci su kukci koji, ovisno o vrsti i području, mogu prenositi zarazne bolesti. Za njihov razvoj neophodna je voda. Razvojni ciklus odvija se u četiri stadija; jajašce, ličinka, kukuljica te odrasli komarac. Jedino se odrasli komarac nalazi izvan vode.

  21.05.2013.

 • MO Kantrida

  Započeli Dani MO-a Kantrida

  pročitaj višeZapočeli su Dani MO-a Kantrida. Prvo u nizu događanja je ekološko edukativna akcija na uređenju okoliša škole "Kantrida". Volonteri iz sportsko rekreativne grupe uz članove VMO Kantrida, ofarbali su golove, zaštitnu ogradu iscrtali igralište i promjenili mreže.

  06.05.2013.

 • MO Kantrida

  Uređenje pristupne ceste do doma za starije osobe na Kantridi

  pročitaj višeZapočeli su radovi na uređenju dijela pristupnog puta Frane Juretić i Đuro Catti, do doma za starije i nemoćne osobe na Kantridi. Radovi su u nadležnosti Rijeka prometa, prema komunalnom prioritetu iz 2012.g.

  06.05.2013.

 • Volim Hrvatsku - volim Rijeku

  Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2013.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2013. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor". Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 22. travnja do 10. svibnja 2013. godine, odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV. Akcija "Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" dio je projekta "Volim Hrvatsku - volim Rijeku".

  23.04.2013.