Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Grbci

Dio grada: “Grbci”

Mjesni odbori

 • Plan raspodjele sredstava za mjesne odbore:

  Riječani o svome gradu

  pročitaj višeVijeća riječkih mjesnih odbora izradit će programe i utvrditi prioritete za Plan raspodjele sredstava za mjesne odbore u 2012. godini. Zato svaki građanin, ovlašteni predstavnik suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada ili udruga građana do 22. travnja sjedištima mjesnih odbora mogu poslati svoje prijedloge za uređenje kvarta.

  30.03.2011.

 • Prijedlozi projekata dostavljaju se do 5.studenog

  Natječaj za prijedloge projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2011. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekta za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2011 g. namijenjen vijećima mjesnih odbora na području grada Rijeke, udrugama i grupama građana zainteresiranim za neposredno sudjelovanje u uređenju manjih, neuređenih javnih površina ili njihovih dijelova.

  15.10.2010.

 • MO Grbci

  Najljepše okućnice i balkoni na Grbcima

  pročitaj višeS velikim nestrpljenjem sudionice akcije "Birajmo najljepšu okućnicu i balkon na Grbcima" dočekale su subotu 3. srpnja kada su proglašene i nagrađene najljepše okućnice i balkoni, a onima s manje sreće, uručene simbolične nagrade za sudjelovanje.

  04.07.2010.

 • Kandidati MO Bulevard, MO Drenova, MO Srdoči i MO Škurinje

  Najbolji mjesni odbor za mlade

  pročitaj višeUz potporu Grada Rijeke, udruga mladih „Korak ispred“ u suradnji s učeničkim vijećem Grada Rijeke u okviru rada programa Regionalnoga info centra za mlade u 2010. godini provela je izbor mjesnih odbora koji su u proteklom mandatu imali najbolje programe kreirane od mladih, odnosno namijenjene mladima.

  01.07.2010.

 • Novi Mjesni odbor

  Obavijest o početku rada novog mjesnog odbora - MO Gornji Zamet

  pročitaj višeIzborom predsjednika Vijeća na konstituirajućoj sjednici, održanoj 15. lipnja 2010.g. i formalno je započelo sa radom Vijeće Mjesnog odbora Gornji Zamet, a na temelju Statutarne odluke o izdvajanju dijela područja Mjesnog odbora Zamet i osnivanju Mjesnog odbora Gornji Zamet.

  18.06.2010.

 • Dvjestotinjak natjecatelja branilo je boje svoga mjesnog odbora

  Završeni peti Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u subotu su na sportskim terenima Športskog društava Zamet održani peti susreti mjesnih odbora Grada Rijeke – Dani svetog Vida.

  07.06.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Grbci

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA GRBCI, biračko mjesto broj 14, u prostorijama Mjesnog odbora Grbci, Dražička 4, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Gornji Zamet

  Za područje MJESNOG ODBORA GORNJI ZAMET, biračko mjesto broj 12, u Domu KUD-a «Zametski koren», Milice Jadranić broj 2, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Vijeće MO Grbci organizira predavanje

  Poziv građanima na predavanje

  pročitaj višePozivaju se građani Grbaca da prisustvuju predavanju koje Vijeće MO Grbci organizira u suradnji s Udrugom za razvoj ekologije i energetike. Predavanje će se održati u četvrtak, 25. ožujka 2010. s početkom u 18 sati u prostoru MO Grbci, Dražička 4.

  19.03.2010.