Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Drenova

Dio grada: “Drenova”

Mjesni odbori

 • MO Drenova

  Popodne 3D printanja u Ogranku Drenova Gradske knjižnice Rijeka

  pročitaj višeU srijedu, 25. veljače u Ogranku Drenova Gradske knjižnice Rijeka, Brca 8b od 16 sati bit će održano otvoreno popodne 3D printanja na kojem će se održati demonstracija 3D printanja za sve zainteresirane, dok će u 18 sati dr.sc. Sven Maričić održati predavanje o mogućnostima 3D printanja pri osmišljavanju i izradi originalnih suvenira.

  25.02.2015.

 • MO Drenova

  Zajednička izložba Različiti pogledi

  pročitaj višeU prostoru MO Drenova postavljena je proteklog tjedna izložba slika i fotografija drenovskih akademskih likovnih umjetnika Kristine Majerhold, Tončija Peranića i Monike Rajkovača pod nazivom Različiti pogledi.

  17.12.2014.

 • Mjesna samouprava u Gradu Rijeci

  Prezentacija mjesne samouprave za nove vijećnike

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija mjesne samouprave za predsjednike i zamjenike vijeća mjesnih odbora, kako bi ih se na taj način pobliže upoznalo s normativnim aktima, ustrojem mjesne samouprave te uvjetima, načinom i mogućnostima rada vijeća mjesnih odbora.

  12.12.2014.

 • Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka

  Predstavljeni projekti Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka realizirani u sklopu riječkog Programa lokalnog partnerstva

  pročitaj višeU Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka danas je predstavljen projekt uređenja vrta i dvorišta te ustanove realiziran u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva.

  10.12.2014.

 • MO Drenova

  Sveti Nikola razveselio najmlađe Drenovčane

  pročitaj višeHvale vrijednom suradnjom djelatnika i učenika Osnovne škole "Fran Franković" te Vijeća MO Drenova i ove godine, u srijedu navečer, priređen je već tradicionalni doček Svetom Nikoli na Drenovi u školskoj dvorani.

  08.12.2014.

 • MO Drenova

  Najava izložbe Različiti pogledi

  pročitaj višeU ponedjeljak, 8. prosinca s početkom u 19.00 sati u prostoru MO Drenova otvara se skupna izložba drenovskih likovnih umjetnika Kristine Majerhold, Monike Rajkovača i Tončija Peranića pod nazivom "Različiti pogledi".

  08.12.2014.

 • MO Drenova

  Obavijest o preregulaciji prometa u ulici Bok u MO Drenova

  pročitaj višeRijeka promet d.d. obavještava da u ponedjeljak, 8. prosinca 2014. godine započinju radovi na izmjeni režima prometa u Ulici Bok u MO Drenova, na način da se glavnim dijelom Ulice Bok omogući dvosmjerno prometovanje vozila. Zahtjev za izmjenom režima prometa pokrenuli su stanari Ulice Bok i podržan je od strane mjesnog odbora Drenova, uz obrazloženje da su se stvorili uvjeti za dvosmjerno prometovanje vozila, jer vozila javnog gradskog prometa tim pravcem više ne voze.

  08.12.2014.

 • MO Drenova

  Konstituirano Vijeće MO Drenova

  pročitaj višeU ponedjeljak 24. studenoga s početkom u 18.00 sati održana je Konstituirajuća sjednica Vijeća MO Drenova. Sjednicu je otvorio ravnatelj direkcije za opće i kadrovske poslove Marijan Vundać kao osoba ovlaštena od strane Gradonačelnika te je prisutne upoznao s Izvještajem o provedenim izborima za članove Vijeća Mjesnog odbora Drenova.

  03.12.2014.

 • MO Drenova

  Drenova: Doček Svetog Nikole

  pročitaj višeU srijedu, 3. prosinca s početkom u 17.00 sati Sveti Nikola posjetit će predškolsku djecu Drenove. Priredba će se održati u Osnovnoj školi "Fran Franković".

  03.12.2014.

 • MO Grada Rijeke

  Izbori za mjesne odbore - 19.10.2014.

  pročitaj višeU nedjelju, 19. listopada 2014. godine održat će se izbori za članove vijeća 34 mjesna odbora na području grada Rijeke. Ovi izbori su važni za sve građane jer se upravo u mjesnim odborima mogu dobiti savjeti, odgovori i pomoć u rješavanju problema vezanih uz poboljšanje kvalitete življenja u svom dijelu grada. Koje se aktivnosti odvijaju u mjesnim odborima i zašto su ovi izbori najvažniji za građane možete vidjeti u nastavku ovog članka.

  14.10.2014.

 • Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  pročitaj višeNa 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  21.07.2014.

 • Rijeka, 15. srpnja 2014.

  Dani Drenove 2014. - završna zbivanja

  pročitaj višeSvečana sjednica Vijeća u Danima Drenove prilika je da se uruče zahvale svima onima, bilo pojedincima, udrugama, klubovima, ustanovama ili tvrtkama koji svojim doprinosom i aktivnim sudjelovanjem pridonose ljepšem i sadržajnijem životu u svojoj zajednici.

  15.07.2014.

 • Dani Drenove

  Aledory poklanja koncert „Volimo Te Majko Karmelska“

  pročitaj višeNakon prošlotjednog velikog nastupa u prisustvu 150 ljudi različitih dobi, kojim su Aledory proslavili 11. rođendan Riječkih plesnih večeri u Bistrou „Cres“, ovoga tjedna ti „Slavuji z Kvarnera“ spremaju nešto posve drugačije. U sklopu Dana Drenove, Župa Blažene Djevice Marijena Dolnjoj Drenovi slavi punih 150 godina postojanja.

  15.07.2014.

 • Dani Drenove 2014.

  Najava Dana Drenove 2014.

  pročitaj višeDani MO Drenova koji se već tradicionalno obilježavaju u mjesecu srpnju i vezuju uz blagdan BDM Karmelske započinju u ponedjeljak, 7. srpnja. Ovogodišnji program proslave potrajat će sve do ponedjeljka 14. srpnja 2014. godine a što će se sve događati pogledajte u nastavku teksta.

  06.07.2014.

 • MO Drenova

  Istraživačka radionica za djecu povodom obilježavanja Dana Drenove

  pročitaj višeIstraživačka radionica za djecu pod nazivom "Mali čuvari drenjula" povodom obilježavanja Dana Drenove održat će se u utorak, 8. srpnja 2014. godine s početkom u 11.00 sati u Ogranku Drenova Gradske knjižnice Rijeka, na adresi Brca 8b.

  30.06.2014.

 • 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja uspješno su završeni 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Čak 250 natjecatelja, braneći boje svog mjesnog odbora u sportskom je duhu igralo za najdraži grad. Boćari, konopaši i igrači briškule i trešete dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2014.

 • MO Drenova

  Izvješće o realizaciji sredstava komunalnih prioriteta na području MO Drenova u 2013. godini

  pročitaj višeU nastavku teksta možete pročitati Izvješće o ostvarenju Plana raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području MO Drenova u 2013. godini kao i Izvješće o prijelaznim radovima iz 2012. godine. Izvješća je usvojilo Gradsko vijeće Grada Rijeke na svojoj 9. sjednici održanoj 15. svibnja 2014. godine.

  29.05.2014.

 • MO Drenova

  Čudesna šuma oko drenovske lokvice

  pročitaj višeU posljednje vrijeme članovi Udruge Dren inicirali su i uspješno proveli niz aktivnosti u suradnji s Udrugom SMART, Udrugom Zona 00, Udrugom Bez granica, Dječjim vrtićem Rijeka (CPO Potok, Podcentar predškolskog odgoja Drenova), Grupom građana Drenjulić i MO Drenova.

  29.05.2014.