Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Drenova

Dio grada: “Drenova”

Mjesni odbori

 • MO Drenova

  Crtice s Paga Vesne Šuljić

  pročitaj višeU četvrtak navečer, u prepunoj dvorani MO Drenova, otvorena je prva samostalna izložba fotografija Vesne Šuljić "Crtice s Paga".

  05.10.2015.

 • MO Drenova

  Postavljene dvije nove autobusne čekaonice

  pročitaj višePrema planu komunalnih prioriteta MO Drenova za 2015. godinu postavljene su dvije nove autobusne čekaonice na stajalištu kraj Osnovne škole Fran Franković, na kružnom toku, te na stajalištu na Kablarskoj cesti u smjeru grada.

  05.10.2015.

 • MO Drenova

  Poziv na izborne skupštine Udruga Dren i Bez granica

  pročitaj višeU petak, 11. rujna u prostoru Zavičajnog muzeja Drenove, Drenovski put 138 a, održat će se redovna izborna skupština Udruge Dren s početkom u 19.00 sati. Izborna skupština Udruge Bez granica održat će se u 20.00 sati.

  10.09.2015.

 • MO Drenova

  Dani Drenove - završna zbivanja

  pročitaj višeCentralna proslava Dana Drenove započela je u subotu navečer atraktivnim nastupom Prvih riječkih mažoretkinja koje su postale svojevrsni simbol Grada Rijeke. Dobitnice su mnogobrojnih medalja i priznanja na državnom i međunarodnom nivou, kao i Godišnjeg priznanja Grada Rijeke i MO Drenova.

  17.07.2015.

 • MO Drenova

  Izašao 37. broj Drenovskog lista

  pročitaj višeNovi 37. broj Drenovskog lista donosi tekst o očekivanjima vijećnika novog saziva Vijeća MO u ovom mandatu, osvrt predsjednika Vijeća Damira Popova na najvažnija pitanja razvoja Drenove, najavu ovogodišnjih zbivanja na Danima Drenove, kao i mnoštvo različitog sadržaja koji možete pročitati u nastavku teksta.

  10.07.2015.

 • MO Drenova

  Dani Drenove 2015.

  pročitaj višeDani MO Drenova koji se već tradicionalno obilježavaju u mjesecu srpnju i vezuju uz blagdan BDM Karmelske započinju u utorak, 7. srpnja. Ovogodišnji program proslave potrajat će sve do 19. srpnja 2015. godine a što će se sve događati pogledajte u nastavku teksta.

  06.07.2015.

 • sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - 10. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 31. svibnja završeni su 10. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. U sportskom duhu, 350 natjecatelja braneći boje svog mjesnog odbora igralo je za najdraži grad. Boćari, konopaši, igrači briškule i trešete i nogometaši dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2015.

 • MO Drenova

  Zaprimanje prijedloga za dodjelu priznanja za doprinos u razvoju MO Drenova

  pročitaj višeNa temelju članka 3. Pravilnika Mjesnog odbora Drenova o nagrađivanju fizičkih i pravnih osoba za doprinos u razvoju mjesnog odbora, Vijeće Mjesnog odbora Drenova upućuje poziv za dostavu prijedloga fizičkih i pravnih osoba kojima će se dodijeliti priznanje za doprinos u razvoju Mjesnog odbora Drenova.

  27.05.2015.

 • 51. gradonačelnikov kolegij

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke u 2014. godini

  pročitaj višeTemeljem usvojenih programa rada i financijskih planova te prijedloga malih komunalnih akcija za 2014. godinu, 34 vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke realizirala su svoje programske aktivnosti u cilju poboljšanja i podizanja kvalitete življenja svojih sugrađana, kako na području izgradnje novih ili revitalizacije postojećih objekta komunalne infrastrukture, tako i na provođenju brojnih aktivnosti iz područja sporta, kulture, zdravstva, brige o djeci, ekologije, poduzetništva i drugih oblika društvenih sadržaja.

  13.05.2015.

 • MO Drenova

  Mobilni šalter MUP-a 5. svibnja u prostoru Mjesnog odbora Drenova

  pročitaj višeMobilni šalter MUP-a gostovat će 5. svibnja u prostorima Mjesnog odbora Drenova. Putem prijenosnog šaltera građani će moći podnijeti zahtjev za prijavu prebivališta, izradu osobne iskaznice, putne isprave, vozačke dozvole i registraciju motornog vozila. Mobilni šalter MUP-a bit će građanima na raspolaganju od 9 do 14 sati.

  04.05.2015.

 • MO Grada Rijeke

  Komunalna problematika - prezentacija za vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višePrezentacija rada i suradnja vijeća mjesnih odbora i odjela gradske uprave kao i službi komunalnih i trgovačkih društava Grada Rijeke, u cilju bržeg i efikasnijeg rješavanja problema i pitanja komunalnog nereda, oštećenja objekata komunalne infrastrukture, ili pak realizacije malih komunalnih akcija bile su neke od tema sastanka koji je održan 13. travnja u Gradskoj vijećnici u popodnevnim satima.

  17.04.2015.

 • MO Drenova

  Poziv na koncert Pjevačkog zbora DVD Drenova

  pročitaj višeMješoviti pjevački zbor DVD Drenova obilježava 10. obljetnicu svoga rada i poziva vas na slavljenički koncert koji će se održati u ponedjeljak, 20. travnja 2015. s početkom u 19.00 sati u atriju HKD-a na Sušaku.

  16.04.2015.

 • MO Drenova

  Uređenje drenovskih šterni kroz Riječki program lokalnog partnerstva

  pročitaj višeUdruga Dren u suradnji s Mjesnim odborom Drenova kroz Riječki program lokalnog partnerstva za 2013. i 2014. godinu realizirala je projekt "Revitalizacije drenovskih komunjskih šterni" kojim su se uređivale šterne na Kablarima, Tonićima, Podbregu i na Lokvi.

  14.04.2015.

 • MO Drenova

  Održana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnih darivatelja krvi

  pročitaj višePrva ovogodišnja akcija dobrovoljnih darivatelja krvi održana je ovoga četvrtka u prostoru MO Drenova u organizaciji Društva dobrovoljnih darivatelja krvi Drenova, Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

  14.04.2015.

 • Prijedlozi će se primati od 1. do 20. travnja 2015.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2016. godinu

  pročitaj višePozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građana da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture radi izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2016. godinu. Prijedlozi će se primati u sjedištima mjesnih odbora, od 1. do 20. travnja 2015.

  01.04.2015.

 • MO Drenova

  Mobilni šalter MUP-a 2. travnja u prostoru Mjesnog odbora Drenova

  pročitaj višeMobilni šalter MUP-a gostovat će ponovno na Drenovi i to 2. travnja (četvrtak) u prostorima Mjesnog odbora Drenova, Cvetkov trg 1. Putem prijenosnog šaltera građani će moći podnijeti zahtjev za prijavu prebivališta, izradu osobne iskaznice, putne isprave, vozačke dozvole i registraciju motornog vozila. Mobilni šalter MUP-a bit će građanima na raspolaganju od 9 do 14 sati.

  30.03.2015.

 • MO Drenova

  Jeste li znali da je Drenova...?

  pročitaj višeZakuhava se prikupljanje ideja za drenovske suvenire, a kao još malo inspiracije Robert Zeneral i Christan Grailach pripremili su cijeli niz zanimljivih činjenica o Drenovi koje otkrivaju prošlost i sadašnjost ovog riječkog naselja "na kraju grada".

  24.03.2015.

 • MO Drenova

  Izložba povodom Dana žena

  pročitaj višePolaznice Likovne radionice Biserke Mihić pozivaju vas na otvorenje izložbe povodom Dana žena u četvrtak, 5. ožujka s početkom u 19.00 sati u prostoru MO Drenova, Cvetkov trg 1. Na izložbi će nastupiti Pjevački zbor DVD Drenova.

  04.03.2015.